WATCHLIST

BET Awards: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των βραβείων

Τα BET Awards θα απονεμηθούν στις 23 Ιουνίου στο Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες, από το τηλεοπτικό δίκτυο Black Entertainment Television (BET) και απευθύνονται σε αφρο-αμερικανικό κοινό.

Όπως ανακοινώθηκε, η Cardi B διεκδικεί βραβεία σε 7 κατηγορίες. Είναι 2 φορές υποψήφια για το βίντεο της χρονιάς με τα τραγούδια “Money” και “Please Me”, για Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνις της hip hop, για το βραβείο κοινού και για Άλμπουμ της Χρονιάς με το “Invasion of Privacy” ενώ πέρυσι έφυγε αγκαλιά με 2. Ακολουθεί ο Drake με 5 υποψηφιότητες, μεταξύ άλλων για Βίντεο της Χρονιάς με το Nice for What, Καλύτερη Συνεργασία (Sicko Mode ft Travis Scott) και για το Βραβείο Κοινού για τις επιτυχίες In my Feelings και Sicko Mode. Τέλος, είναι υποψήφιος και για Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης hip hop.

Διάβασε κι αυτό: Ο Nick Cave σου προτείνει το δικό του ερωτικό soundtrack

Η Beyonce είναι υποψήφια για Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνις R&B/Pop, ενώ μοιράζεται άλλες 3 υποψηφιότητες με το σύζυγό της, Jay Z στις κατηγορίες Καλύτερο Γκρουπ, Βίντεο της Χρονιάς και Album της Χρονιάς.  Ο Travis Scott και ο J.Cole είναι υποψήφιοι σε 3 κατηγορίες,  ενώ εντύπωση προκαλεί και η συμμετοχή του Αμερικανού ράπερ, Nipsey Hussle στην κατηγορία Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης hip hop, που δολοφονήθηκε στις 31 Μαρτίου, έξω από το μαγαζί του.