EUROVISION

Οι πρώτες φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα στο αεροδρόμιο και η απάντηση για το 10άρι της Αλβανίας

NDP

H Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής από τη Λισαβόνα, εμφανώς κουρασμένη και ελαφρώς άρρωστη από την ταλαιπωρία των ημερών.

Παρέμεινε στη Λισαβόνα 13 ολόκληρες μέρες για χάρη της Eurovision και κατάφερε να γυρίσει πίσω έχοντας κατακτήσει την 2η θέση στον μουσικό διαγωνισμό. Η ίδια έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις, οι οποίες ήταν: «Δεύτεροι, σχεδόν πρώτοι είμαστε με μικρή διαφορά. Συγγνώμη που μιλάω έτσι, αλλά είμαι κρυωμένη, έχω κουραστεί τόσο που ο οργανισμός μου σήμερα πια εξαντλήθηκε. Δεν το μετάνιωσα ούτε ένα λεπτό. Ήταν μια υπέροχη, μοναδική εμπειρία. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω».

NDP

NDP Photo Agency

Η τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω κάθε φορά που λέω ευχαριστώ είναι λίγο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω για όλο αυτό που έχει συμβεί. Το μικρότερο μέρος, η Κύπρος, να τα βάλει με το Ισραήλ, με ένα από τα πιο δυνατά κράτη και να είμαστε στήθος με στήθος. Είμαι πολύ υπερήφανη για την Κύπρο. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα. Στεναχωρήθηκα λίγο γιατί ήμασταν τόσο κοντά. Αλλά όταν έφτασα στην Ελλάδα λέω αυτό που καταφέραμε ήταν πολύ με ομαδική δουλειά, με υπέροχους συνεργάτες. Δουλέψαμε πάρα πολύ και ανταμειφθήκαμε».

620

NDP Photo Agency

620

NDP Photo Agency

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Ελένη Φουρέιρα αφορούσε φυσικά και στο 12άρι της Αλβανίας στην Ιταλία και το 10άρι της στην συμμετοχή της Κύπρου. Η Ελένη Φουρέιρα απάντησε ως εξής: «Μου έδωσε το 10άρι. Τι εννοείς; Ήμασταν τρεις Αλβανοί. Έπρεπε κάπως να μοιραστεί. Ο ένας θα πάρει 12άρι και ο άλλος 10άρι. Πατριωτικά έτσι; Και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Όταν είδα το 10άρι χάρηκα πάρα πολύ».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency