WATCHLIST

Όλα όσα περιμένουμε να δούμε στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019

Εδώ και 14 χρόνια κάθε Σεπτέμβριο, πιστή στο ραντεβού της, η πιο θετική ημέρα του χρόνου έρχεται για να καλωσορίσει το Φθινόπωρο με τον πιο όμορφο τρόπο. Πρόκειται για το πιο θετικό σημείο συνάντησης όλων των νέων κάθε χρόνο. Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ένα μουσικό γεγονός με πιστό κοινό. Όλοι μαζί, γνωστοί και άγνωστοι, απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές, δημιουργούν μνήμες και γίνονται μάρτυρες ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χώρας μας. Ποια είναι λοιπόν όλα αυτά που περιμένουμε να δούμε φέτος;

H Amita Motion κάθε χρόνο βρίσκει και νέους τρόπους να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει τον πήχη της διοργάνωσης. Snik, Madclip, ΟGE, Ypo, Light, FY, όλα τα μεγάλα ονόματα της τραπ θα τα δώσουν όλα πάνω στη σκηνή. Στο πιο θετικό stage θα ανέβουν φυσικά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι MEΛISSES, η Ελένη Φουρέιρα, oι Playmen, ο DJ PITSI, οι The Players, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο Αναστάσιος Ράμμος, οι Αlcatrash, o D3LTA, ο Jimko, η Νatasha Kay, o Mike, η Josephine, ο Lil Barty, η Vemily, οι Wolves και οι αγαπημένοι του κοινού Marcus and Martinus.

Tέτοιο line up δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Amita Motion μέσα από τη νέα της μουσική πλατφόρμα, το Playmotion έτρεξε ένα πρωτότυπο πρότζεκτ. Χάρη στο Join the Beat, η Ελένη Φουρέιρα και ο Lil Barty σε συνεργασία με το κοινό, έφτιαξαν ένα ολοκαίνουριο κομμάτι, που μέσα σε δύο μέρες έφτασε 1ο στις τάσεις και θα το παρουσιάσουν λάιβ στη σκηνή της Hμέρας Θετικής Ενέργειας.

Και φέτος θα είμαστε εκεί!