BEYONCE

Η λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες στον κόσμο. Καμία JLo, καμία Αriana Grande

Jordan Strauss/Invision/AP

H λίστα του Forbes με τις 10 πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες στη μουσική για το 2018 δεν έχει καμία JLo, καμία Madonna ή Αriana Grande (η οποία παρεμπιπτόντως βρίσκεται στην 1η θέση των charts του Billboard), πόσο μάλλον μία Cardi B. Για τη Sia, ούτε λόγος. Αντιθέτως, έχει την Katy Perry στην πρώτη θέση, ως τη μεγάλη νικήτρια, ένα σκαλοπάτι πάνω από την άκρως εμπορική Taylor Swift. Όσο για την Beyonce, που, αυθόρμητα θα μπορούσες να σκεφτείς πως είναι η πιο πλούσια απ' όλες, λόγω και της παγκόσμιας περιοδείας που πραγματοποίησε με τον Jay-Z, βρίσκεται στην τρίτη θέση, με περιουσία 60 εκατομμύρια δολάρια.

Αναλυτικά η λίστα με τις 10 πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες στη μουσική για το 2018 έχει ως εξής:

1. Katy Perry (83 εκατ. δολάρια)

2. Taylor Swift (80 εκατ. δολάρια)

3. Beyoncé (60 εκατ. δολάρια)

4. Pink (52 εκατ. δολάρια)

5. Lady Gaga (50 εκατ. δολάρια)

6. Jennifer Lopez (47 εκατ. δολάρια)

7. Rihanna (37.5 εκατ. δολάρια)

8. Helene Fischer (32 εκατ. δολάρια)

9. Celine Dion (31 εκατ. δολάρια)

10. Britney Spears (30 εκατ. δολάρια)

Η 34χρονη Katy Perry οφείλει την πρωτοκαθεδρία της στη μεγάλη επιτυχία της περιοδείας “Witness: The Tour”, η οποία όχι ότι πήγε καλύτερα από εκείνη της Queen Bey, αλλά η αμοιβή της ήταν 1 εκατ. δολάρια και δεν την μοιραζόταν με κανέναν- σε αντίθεση με την Beyonce. Για τα 83 εκατομμύρια δολάρια της περιουσίας έχει μερίδιο και το “Αmerican Idol” στο οποίο η Perry είναι κριτής με οικονομικό deal 20 εκατ. δολαρίων.

Στη 2η θέση η πάντα εμπορική Taylor Swift, με 3 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα από την πιο ακριβοπληρωμένη συνάδελφό της. Κάτι μας λέει ότι το “Reputation Stadium Tour” δεν πήγε όσο καλά θα μπορούσε, από εισπρακτικής άποψης. Όσο για τη Rihanna, η οποία βλέπει τον κόσμο από την 7η θέση με 37,5 δολάρια, η μεγάλη πηγή των εσόδων της για το έτος ήταν η σειρά εσωρούχων Savage Lingerie και τα καλλυντικά Fenty Beauty, και όχι η μουσική, την οποία έχει «θυσιάσει»λιγάκι στο όνομα της μόδας και της ομορφιάς.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP