RIHANNA

Η Rihanna κυκλοφορεί αυτοβιογραφία μόνο με εικόνες, σε περίπτωση που δεν ξέρεις να διαβάζεις

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Μπορεί να είναι μόλις 31 ετών, αλλά έχει ήδη χτίσει την αυτοκρατορία της, πετραδάκι πετραδάκι. Και αποφάσισε να μας τη δείξει μέσα σε ένα βιβλίο 500 σελίδων που περιλαμβάνει πάνω από 1000 φωτογραφίες, μία αφίσα και άλλα αντικείμενα, κλεισμένα μέσα σε μία μαύρη θήκη. Η οπτική αυτοβιογραφία με το λιτό τίτλο "Rihanna" θα απεικονίζει τη ζωή της τραγουδίστριας από την παιδική ηλικία στα Barbados έως και σήμερα.

 

«Είμαι τρομερά ενθουσιασμένη που είμαι σε θέση να μοιραστώ αυτήν τη συλλογή με υπέροχες φωτογραφίες. Νιώθω ευγνώμων για τους ταλαντούχους φωτογράφους και τους καλλιτέχνες που συνέβαλαν στη διαμόρφωση αυτού του αποτελέσματος. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το βιβλίο πάνω από 5 χρόνια και επιτέλους μπορώ να το μοιραστώ με όλους σας», δήλωσε η Rihanna και αναρωτιέμαι. Κομματάκι πολύ δεν είναι τα 5 χρόνια για να βγάλεις ένα βιβλίο με φωτογραφίες;

Δες κι αυτό: Οι cat ladies δεν είναι 60άρες γεροντοκόρες. Είναι απλά τόσο cool όσο σου δείχνουν αυτές οι φωτογραφίες

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου και θα κοστίζει 150 δολάρια, ενώ οι fans θα μπορούν να το βρουν σε 3 διαφορετικές εκδόσεις, με την τρίτη να είναι πολυτελείας και να έχει ξεπουληθεί αν και κοστίζει 5.500 δολάρια. «Είμαστε ενθουσιασμένοι και υπερήφανοι που εκδίδουμε το βιβλίο μίας τόσο ταλαντου΄χας γυναίκας. Είναι κορυφαία καλλιτέχνιδα, style icon και influencer», υπογράμμισε ο CEO του εκδοτικού οίκου Phaidon. Οι fans πάντως δεν έδειξαν να ενθουσιάζονται ιδιαίτερα στο Twiter και πολλοί αναρωτιούνται για το πότε θα κυκλοφορήσει κάποιο δίσκο.

 

Κάπου εδώ να σου θυμίσουμε ότι η Rihanna δεν είχε καν ενηλικιωθεί όταν πρωτοεμφανίστηκε στο κοινό με το hit “Pon De Replay”, ενώ από τότε έχει κυκλοφορήσει 8 albums, ενώ μετρά αρκετές συνεργασίες με οίκους μόδας, ενώ έχει λανσάρει τα δικά της εσώρουχα και σειρά μακιγιάζ με το όνομα Fenty. Σε περίπτωση που το ξεχνάς, την έχεις δει και σνα ηθοποιό στην ταινία “Ocean’s 8”. Είναι η Jennifer Lopez της επόμενης γενιάς.

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP