Το Street Mode Festival γίνεται 10 χρονών και κάνει 100 συναυλίες

Main Image

Το μουσικό γεγονός της Θεσσαλονίκης έχει επέτειο 10 χρόνων και θα κάνει τα πάντα για να σου μείνει αξέχαστο.

Το Street Mode είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και αθλητισμού, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 2009. Πέρσι συγκέντρωσε πάνω από 40.000 επισκέπτες, σε ένα πολυήμερο πρόγραμμα που περιλάμβανε συναυλίες σε 5 παράλληλες σκηνές, μουσικούς διαγωνισμούς και street δραστηριότητες. Στη φετινή 10η βερσιόν του επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ, σε μία διοργάνωση που θα διαρκέσει –για πρώτη φορά– 4 ημέρες με πάνω από 100 συναυλίες και πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις του δρόμου. Το line up είναι σπουδαίο.

Από την Πέμπτη 30 Αυγούστου έως και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα της hip-hop, punk rock, heavy rock και ska/ reggae /dub μουσικής συγκεντρώνονται επί σκηνής παράλληλα με shows και διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance, parkour, freerunning, skateboarding, longboarding και πολλά ακόμη. Μεταξύ αυτών το ιστορικό THHF επιστρέφει την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, από τις 16:00 το μεσημέρι ως τις 20:00 το βράδυ, και σε συνεργασία με το Street Mode Festival, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο αποκλειστικά στην κουλτούρα του Hip Hop, με τα πιο καυτά battles και την προβολή του “Girl Power” του πρώτου ντοκιμαντέρ για το γυναικείο graffiti & street art. Παρούσα και η δημιουργός τουμ η Τσέχα Sany που έχει δημιουργήσει ήδη μία παγκόσμια φήμη γύρω από το όνομα της και είναι το πρόσωπο μεγάλης εταιρίας αθλητικών ειδών. Πριν την προβολή της ταινίας της θα μιλήσει για το γυναικείο φύλο στον χώρο του graffiti και της street art, και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την δράση της.

ADVERTISING

Inline Image

Εδώ θα δεις το ολοκληρωμένο line up, στο οποίο ξεχωρίζουν οι Vodka Juniors, Ταφ Λάθος, Villagers of Ioannina City, Planet of Zeus, Marky Ramone's Blitzkrieg, Θραξ Πανκc, The Last Drive, Nightstalker, Μωρά στη Φωτιά, 12ος Πίθηκος και πόσοι ακόμα. Κάθε μέρα και μία γιορτή.

Inline Image

Έχοντας τις ρίζες του στον δρόμο, το Street Mode ξεκίνησε αρχικά ως μια σειρά εκδηλώσεων που λάμβανε χώρα σε ανοιχτό – δημόσιο χώρο, όπως η πλατεία της Θέρμης (2009-2013) και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης (2014-2016), με σκοπό να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία της street κουλτούρας συγκεντρωμένα σε μία κοινή προσπάθεια.

ADVERTISING

Inline Image

Το after movie του Street Mode Festival 2017 θα σε βάλει απευθείας στο κλίμα.

vv

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες, στην επίσημη ιστοσελίδα του Street Mode Festival


H τιμές στην προπώληση διαμορφώνονται ως εξής:

• 4ήμερο: 30 (μέχρι εξαντλήσεως)

• 3ήμερο: 24 (μέχρι εξαντλήσεως)

• 2ήμερο: 20 (μέχρι εξαντλήσεως)

• 1ήμερο: 10 (περιορισμένη διάθεση)

Ηλεκτρονικά στις ιστοσελίδες:

• Viva: https://goo.gl/a9XxJb

• Ticketmaster: https://goo.gl/SDnin8

Πανελλαδικά στα καταστήματα:

Germanos, Seven Spots & Media Markt.

Toπικά στα συνεργαζόμενα σημεία:

Rover Bar, WE, Ticket House Thessaloniki, Stereodisc Record Shop, The Nephilim Metal Musicstore, Tattooligans, Nico Tattoo Crew Thessaloniki, Vida Pirata Tattoo, Snuff (Λάρισα), Syd Records (Αθήνα), Reload Stores (Αθήνα), Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολις / Αθήνα), Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης (Αθήνα).

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Πώς θα βοηθήσεις το παιδί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και πώς να διαχειριστείς τους δικούς σου φόβους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Δεν καθόλου λίγο ένα φιλάκι τελικά.

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού;

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.