WATCHLIST

Τα 10 πιο σέξι χριστουγεννιάτικα videoclips

Άλλη μια χρονιά που το "Last Christmas" θα διαπεράσει τα αυτιά ΌΛΩΝ μας πολλές, πολλές, φορές, σαν το πιο φυσιολογικό κι εκνευριστικό πράγμα στον κόσμο, σε συσκευασία δώρου. Η παρακάτω λίστα, αν και έχει τραγούδια για Χριστούγεννα, ΔΕΝ- επαναλαμβάνω, δεν- περιλαμβάνει το πιο γνωστό εποχιακό τραγούδι των τελευταίων 32 χρόνων. Κριτήριο ήταν ο συνδυασμός χριστουγεννιάτικου πνεύματος με sexyness, για να πάρεις ιδέες μέρες που είναι, να κάνεις τα χορευτικά σου, να μπεις στο κλίμα, κάτω απ΄το γκι.

“8 Days of Christmas”, Destiny’s Child

Χριστούγεννα 2001 και “ah, kagigi, kabuki” από Beyonce, Kelly Rowland και Michelle Williams ντυμένες αγιοβασιλίτσες.

“Fa La La”, Justin Bieber feat. Boyz II Men

Η σύμπραξη του Bieber με τους Boyz II Men κυκλοφόρησε το 2011 κι έπαιξε ασταμάτητα στα απανταχού μουσικά κανάλια. Παίρνω όρκο ότι το ‘χω ακούσει στο repeat και από τα ηχεία στολισμένου εμπορικού κέντρου. 

“Santa Tell Me”, Ariana Grande

«Άγιε πες μου» τραγουδάει η Ariana με πυτζάμες και παρέα με τις φίλες της στο κρεβάτι. Μετά χορεύουν και λίγο στη σκάλα, στο ίδιο mood, με κάπως λιγότερα ρουχαλάκια.

“Please Come Home For Christmas”, Jon Bon Jovi

ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ χρόνια πριν και η Cindy Crawford στολίζει με μπουστάκι και σκουφί το δέντρο του Jon Bon Jovi. Οι δυο τους εξαιρετικά διαχυτικοί, σε σημείο που απορείς αν τα ‘χαν στ’ αλήθεια. Για να σου λύσω την απορία, όχι, έγιναν όλα για τις ανάγκες του βίντεοκλιπ.

 

“Let it Snow”, Jessica Simpson

Το κλασικό τραγουδάκι, στην πιο ποπ διασκευή του, από την Jessica Simpson με κόκκινη ομπρέλα και λευκό παλτό. Κανά χιόνι θα ρίξει φέτος λες; μπα. 

“All I Want For Christmas”, Fifth Harmony

Δέκα χρόνια μετά τη Mariah, το 2014 οι Fifth Harmony, με σκέρτσο και νάζι, τραγούδησαν ένα από τα πιο χιλιοπαιγμένα τραγουδάκια των Χριστουγέννων, σε μια πιο παρεΐστικη βερσιόν.

“All I Want For Christmas”, Mariah Carey

Ωραίες οι νέες, αλλά η Μαράγια με κόκκινη στολή στα χιόνια, δεν ξεπερνιέται κορίτσια.

“All I Want For Christmas”, Mariah Carey & Justin Bieber

Ω ναι, Μαράγια διασκευάζει Μαράγια, με Μπίμπερ για να φρεσκάρει το αίμα.

 

“Christmas is All Around”, Billy Mack

Το τραγούδι του “Love Actually” έχει ένα σούπερ σέξι κλιπάκι.

“Oh Santa!”, Mariah Carey

Κι αν δεν είναι η Μαράγια η φωνή των Χριστουγέννων μας, τότε ποιος; Ένα σάουντρακ, μόνη της.