Η Cate Blanchett βγάζει το σουτιέν της on stage στο Broadway και δεν φαντάζεσαι το γιατί

Main Image

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στη σκηνή του Broadway.

Πώς να εξηγήσεις σε εκείνον που δεν σταματά να μιλά ότι έχεις κουραστεί να τον ακούς και ειδικά όταν ο "εκείνος" είναι ο άντρας σου; Μα βγάζοντας το σουτιέν σου με σχεδόν ταχυδακτυλουργικό τρόπο. Ή, τουλάχιστον, αυτό κάνει η Cate Blanchett στο θεατρικό έργο "The Present" όπου και πρωταγωνιστεί, κάνοντας παράλληλα το ντεμπούτο της στη σκηνή του Broadway.

Σε αυτό το έργο για δύο που συνιστά μια σύγχρονη εκδοχή του ομώνυμου δράματος του Τσέχοφ, η Cate Blanchett υποδύεται την Anna, μια γυναίκα παγιδευμένη να ακούει διαρκώς έναν άντρα να εξηγεί την πλοκή μιας ταινίας που κανείς δεν έχει δει.

ADVERTISING

Inline Image

Κι ενώ εκείνος φλυαρεί ακατάπαυστα, η Blanchett, εμφανώς βαριεστημένη, με μία σχεδόν ταχυδακτυλουργική κίνηση ξεκουμπώνει το σουτιέν της, χωρίς να βγάλει το πουκάμισό της, τερματίζοντας έτσι την ατέρμονη συζήτηση, που περισσότερο για μονόλογος μοιάζει. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, τη στιγμή εκείνη απολαμβάνει και το χειροκρότημα των γυναικών του κοινού.

Γιατί, όμως, η ηθοποιός κάνει αυτή την κίνηση ώστε να δώσει τέλος στη βαρετή φλυαρία του έτερου χαρακτήρα του έργου; "Η μητέρα του Andrew (του συζύγου της) συνήθιζε να το κάνει αυτό στις Κυριακάτικες οικογενειακές συνεστιάσεις όταν απλώς ένιωθε ότι είχε βαρεθεί ή μπουχτίσει με κάτι", εξηγεί η ίδια η ηθοποιός. "Έτσι, το είδα σαν ένα φόρο τιμής σ' εκείνη", συμπλήρωσε.

ADVERTISING

Η Cate Blanchett δεν περίμενε ότι αυτή η μεταφορική εκδοχή του...μεσαίου δακτύλου θα είχε τόση απήχηση στις γυναίκες που παρακολουθούν την παράσταση. "Δεν ήξερα καν τι σημαίνει αυτή η κίνηση, αλλά πλέον ξέρω ότι είναι σωστή", ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή της στο New York Magazine η ηθοποιός.

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Πώς θα βοηθήσεις το παιδί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και πώς να διαχειριστείς τους δικούς σου φόβους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Δεν καθόλου λίγο ένα φιλάκι τελικά.

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού;

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.