ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ

Αποχώρησε ο Παναγιώτης Καρμάτης από τον θίασο της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη

NDP Photo Agency

Εδώ και καιρό είχε ανακοινωθεί η σύνθεση του θιάσου που θα πρωταγωνιστήσει στο πρώτο θεατρικό έργο που υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Πρόκειται για την κωμωδία «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του» που θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Ήβη από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Στην πρώτη επίσημη ανακοίνωση, εκτός από την μεγάλη επιστροφή της Κατιάνας Μπαλανίκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο συναντήσαμε τα ονόματα των: Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, Μαριλούς Κατσαφάδου, Ανθής Σαββάκη, Γιώργου Σαββίδη, Γιάννη Κουκουράκη, Πάνου Νάτση και Παναγιώτη Καρμάτη.

Παρόλο που ο Παναγιώτης Καρμάτης είχε ήδη φωτογραφηθεί και για το promo υλικό της παράτασης το όνομά του είναι πλέον εκτός λίστας. Αντικαταστάθηκε από αυτό του Αποστόλη Ψαρρού.

View this post on Instagram

Photoshooting… Backstage… @ivitheatro

A post shared by Panagiotis Karmatis (@panagiotis_karmatis) on

Ο λόγος της αποχώρησης του Παναγιώτη Καρμάτη από τον θίασο του Γιώργου Καπουτζίδη που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της παράστασης δεν έχει γίνει γνωστός, ωστόσο στο Instagram του ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι ο επόμενος θεατρικός χειμώνας θα τον βρει στη σκηνή του θεάτρου Alhambra, και στην παράσταση «Ξενοδοχείο ο παράδεισος» μαζί με τον Γιώργο Παρτσαλάκη, τη Βάσια Παναγοπούλου, τον Κώστα Αποστολάκη, τη Σοφία Βογιατζάκη, τον Παντελή Καναράκη κ.α. ηθοποιούς. Παράλληλα, ο Παναγιώτης Καρμάτης, θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Alpha «Έρωτας μετά», με πρωταγωνιστές τους Βάσω Λασκαράκη, Αντώνη Καρυστινό, Μάριο Αθανασίου και Έμιλυ Κολιανδρή.

Διάβασε επίσης: Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε τη σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει μετά το “Σόι σου”

Σε ό,τι αφορά τη νέα κωμωδία του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος παρακολούθησε μαζί με τον νέο ηθοποιό του θιάσου αλλά και τον Γιώργο Σαββίδη και τον Πάνο Νάτση την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος πριν από λίγες ημέρες, θα σου θυμίσω λίγα πράγματα για το τι πρόκειται να δεις από Οκτώβριο στο θέατρο Ήβη.

NDP Photo Agency

 NDP Photo Agency

«Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους», αναφέρει το δελτίο Τύπου. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency