ΜΟΥΣΙΚΗ

Η φανταστική εμφάνιση της Rebel Wilson ως Ursula

Από την πρώτη στιγμή που είδα την Rebel Wilson να κάνει το "mermaid dance" στην ταινία Pitch Perfect ήξερα ότι θα τα πάω πολύ καλά μαζί της και ότι θα γίνει μια από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς.

Το λαμπερό της χαμόγελο, η ικανότητά της να λέει τις πιο αστείες ατάκες διατηρώντας απίστευτο poker face και η φανταστική φωνή της είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της που την κάνουν μοναδική. Όταν διάβασα ότι θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Ursula- της γνωστής κακιάς μάγισσας που έκλεψε τη φωνή της Ariel για να της χαρίσει πόδια ώστε να πάει να γνωρίσει τον Erik (don’t get me started, με αυτό το concept, αλλά εντάξει δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα), στην παράσταση “The Little Mermaid Live at the Hollywood Bowl” ενθουσιάστηκα γιατί ήμουν σίγουρη ότι η ερμηνεία της θα ήταν φανταστική.

Φυσικά δικαιώθηκα (χοχο) γιατί όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί η Rebel ήταν ένα υπέροχη και τώρα περιμένω πως και πως τη στιγμή που η Disney θα ανακοινώσει ότι θα γυρίσει την ιστορία της Ariel σε ταινία, ώστε να την χαρώ ως Ursula και στο σινεμά.