WATCHLIST

Just the 2 of Us: Το “όχι” της Άννας Βίσση και το πρόσωπο έκπληξη της επιτροπής

Instagram/annavissiofficial

Το “Just the 2 of Us” επιστρέφει όπως σου έχουμε πει στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του Open. Κάποια πράγματα έχουν ήδη γίνει γνωστά, είναι το ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Λένα Ζευγαρά θα είναι ανάμεσα στις τραγουδίστριες που θα συμμετέχουν στο show. Ο Τρύφωνας Σαμαράς και  η Χριστίνα Παππά  θα είναι ανάμεσα στους παίκτες, ενώ η Βίκυ Κάβουρα θα καλύπτει το backstage και παρουσιαστής του show θα ειναι ο Νίκος Κοκλώνης. Σε ό,τι αφορά την κριτική επιτροπή σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή της Άντζελας Δημητρίου ενώ υπήρξαν συζητήσεις και με την Άννα Βίσση η οποία ωστόσο, αρνήθηκε να συμμετέχει.

Όπως μετέφερε σήμερα στην «Φωλιά των Κου Κου» ο Γιάννης Πουλόπουλος το Open και η Άννα Βίσση δεν κατάφεραν τελικά να έρθουν σε συμφωνία, πράγα που επιβεβαιώνει η ίδια η τραγουδίστρια αναδημοσιεύοντας σχετική ανάρτηση του fan club της που μιλούσε για το «όχι» της στο talent show στα social media.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν αρκέστηκε σε αυτή την είδηση αλλά μετέφερε και ένα νέο όνομα στον «αέρα» της εκπομπής που κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show. Αυτός δεν είναι άλλος από το πρώην στέλεχος του Open, Τζώνυ Καλημέρη που θα βρεθεί μπροστά από τις κάμερες για να κρίνει τους παίκτες του φιλανθρωπικού χαρακτήρα διαγωνισμού τραγουδιού. «Επιστρέφει στο Open και ελπίζουμε να καταλήξει σε συμφωνία, είναι πολύ προχωρημένες οι συζητήσεις που έχει κάνει, με έναν πολύ διαφορετικό ρόλο. Δεν έχει καμία σχέση με τη θέση του συμβόλου προγράμματος στην οποία βρισκόταν πριν από λίγους μήνες», εξήγησε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Για τα άλλο δύο εναπομείναντα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής, ο δημοσιογράφος συμπλήρωσε ότι γνωρίζει πως υπάρχουν συζητήσεις με έναν pop τραγουδιστή και με τον συνθέτη των επιτυχιών των 00’s και όχι μόνο, Φοίβο.