WATCHLIST

Πρεμιέρα για το “Ράδιο Αρβύλα” στον ΣΚΑΪ: Θερμή υποδοχή από κοινό και Twitter

«Κυρίες και κύριοι έβλεπα το υλικό και πρέπει να σας πω ότι αν είστε από αυτούς που γελάνε δυνατά, σήμερα το βράδυ θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τους γείτονες, εκτός και αν και οι γείτονες είναι συντονισμένοι στο "Ράδιο Αρβύλα". Να καλωσορίσουμε τον ΣΚΑΪ στο "Ράδιο Αρβύλα" και ευχόμαστε να έχουν καλές αντοχές στην σάτιρα και στο χιούμορ!». Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε πρώτη φορά ο Αντώνης Κανάκης στους τηλεθεατές, από τη νέα του τηλεοπτική στέγη, τον ΣΚΑΪ, όπου βρέθηκε μετά από 21 χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1.

Το «Ράδιο Αρβύλα» ξεκίνησε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, ημέρα σημαδιακή για την παρέα του πάλαι ποτέ «Αμάν» καθώς ήταν 4 Φλεβάρη όταν έφυγε από τη ζωή ο φίλος τους Αντώνης Παραράς, και απέδειξε ότι στο μυαλό του κοινού η εκπομπή αυτή είναι απλά ένα πρόγραμμα που αγαπούν όπου και αν προβάλλεται.

Οι μετρήσεις τηλεθέασης έδειξαν πώς το «Αρβύλα» κέντρισε το ενδιαφέρον του 33% των τηλεθεατών στο σύνολο το βράδυ της Δευτέρας ενώ στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 34%. Σε τέταρτο έφτασε το εντυπωσιακό 38,6%. Κι αν θες να μιλήσουμε για lead in από το «δυνατό» χαρτί του ΣΚΑΪ, το “Survivor”, αυτό σημείωσε μόλις 15,2% τηλεθέαση, οπότε μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

Όσο για το ποιο ηλικιακό γκρουπ και φύλο παρακολούθησε περισσότερο την εκπομπή αυτό ήταν οι γυναίκες ηλικίας 18 – 24 (50%). Ακολούθηκαν οι γυναίκες ηλικίας 25-44 (39%) και οι άντρες της ίδιας ηλικίας (34%).

Θερμή ήταν και η υποδοχή της σατυρικής εκπομπής του Αντώνη Κανάκη και στο Twitter, το αγαπημένο εργαλείο σχολιασμού της ελληνικής τηλεόρασης εδώ και αρκετά χρόνια. Κι όπως στο πρώτο τους επεισόδιο οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν άφησαν τίποτα από όσα έχουμε δει στην τηλεόραση από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα (λέγε με “GNTM”, “Power of Love”, ρεπορτάζ στα χιόνια, πολιτικές εξελίξεις), έτσι και οι χρήστες του Twitter σχολίασαν τα πάντα. Από το lead in της εκπομπής, την αναφορά του Αντώνη Κανάκη στον Αντώνη Παραρά, την καλύτερη εικόνα του ΣΚΑΪ από τον ΑΝΤ1 αλλά και όλα τα αστεία της εκπομπής που τους έκαναν να γελάσουν.