WATCHLIST

Το νέο look του Αντώνη Κανάκη, η σαρωτική τηλεθέαση και η ανακοίνωση καινούριας εκπομπής

Έξι μήνες μετά το τέλος των "Ράδιο Αρβύλα", the boys are back in town πιο μάχιμοι από ποτέ. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του είχαν λείψει στο τηλεοπτικό κοινό κι έτσι το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής για τη φετινή σεζόν, έκανε τον ΑΝΤ1 να κάνει πάρτι με τα νούμερα τηλεθέασής του.

Τα σκετσάκια, το κρύο ανέκδοτο, τα σχόλια και η κριτική του team έκανε 38,2% μέσο όρο, ενώ στο δυναμικό κοινό (15-44), η εκπομπή σημείωσε 45,1%.

Φήμες λένε πως ο κόσμος δεν ενδιαφερόταν μόνο για το περιεχόμενο του νέου επεισοδίου, αλλά ήθελε να δει και τον Αντώνη Κανάκη με το καινούριο του hairlook, το οποίο μας άφησε έκπληκτους, δεδομένης της αγάπης του για τα πολύ κοντά, ξυρισμένα μαλλιά. Πλέον τα έχει μακρύνει και λανσάρει το slick back με μεγάλη επιτυχία (;).

 

Στα νεότερα που ανακοινώθηκαν στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του “Ράδιο Αρβύλα”, είναι πως η εκπομπή θα προβάλλεται μία φορά τον μήνα ή το δίμηνο σαν special τηλεοπτικό event.

Βέβαια, ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του θα εμφανίζονται κάθε Δευτέρα στην τηλεόραση με μια νέα εκπομπή η οποία ξεκινάει στις 4 Δεκεμβρίου, χωρίς να έχει ακόμα κάποιο όνομα.