MILEY CYRUS

7 φορές που η Miley Cyrus έπαιξε, σχεδόν, τον εαυτό της

Οι τελευταίες μέρες είναι ημέρες Miley Cyrus. Σε πέντε μέρες θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί στο επεισόδιο 'Rachel, Jack and Ashley Too' της 5ης σεζόν του 'Black Mirror' και μόλις  κυκλοφόρησε το 'She is Coming' το νέο της EP με 6 ολοκαίνουρια τραγούδια. Μέσα στο 2019 θα κυκλοφορήσει δύο ακόμα EP, το 'She is Here' και το 'She is Everything'.

Οι τελευταίες μέρες είναι ημέρες Miley Cyrus. Σε πέντε μέρες θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί στο επεισόδιο ‘Rachel, Jack and Ashley Too’ της 5ης σεζόν του ‘Black Mirror’ και μόλις  κυκλοφόρησε το ‘She is Coming‘ το νέο της EP με 6 ολοκαίνουρια τραγούδια. Μέσα στο 2019 θα κυκλοφορήσει δύο ακόμα EP, το ‘She is Here’ και το ‘She is Everything’.

H Miley Cyrus έχει κερδίσει το κοινό γιατί είναι αυθόρμητη και ο εαυτός της. Και στη μουσική και στην τηλεόραση και στις συνεντεύξεις της, καταλαβαίνεις την αυθεντικότητά της και την αγάπη θέλει να μεταδίδει γύρω της. Μιλώντας στο ραδιόφωνο πριν δυο μέρες είπε με αφορμή τις υποτιθέμενες κόντρες στη μουσική “όταν είσαι αυθεντικά ο εαυτός σου, κανείς δεν μπορεί να σου πάρει τη θέση, γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι εσύ”.

Διάβασε ακόμα: Οι 7 κωμικές σειρές που θα σε κάνουν να ξεχάσεις το άγχος σου

Πράγματι η Miley Cyrus έχει τόσο έντονη προσωπικότητα, που βγαίνει και στη μουσική και στους ρόλους και σε οποιαδήποτε εμφάνισή της. Με αφορμή τον ρόλο της στο ‘Black Mirror’, στο οποίο επιστρέφει όπως λέγεται ως μια πιο νταρκ εκδοχή της Hannah Montana, πάμε να δούμε και τους υπόλοιπους ρόλους στην καριέρα της, που πάντα έχουν κάτι από τη ζωή της.

Hannah Montana

Η Hannah Montana, η έφηβη τραγουδίστρια που ζει δύο ζωές σαν σουπερήρωας της ποπ, ήταν ευχή και κατάρα για τη Miley Cyrus. Η μεγάλη επιτυχία της σειράς, που κράτησε από το 2006 μέχρι το 2011, έβαλε το όνομά της στα νοικοκυριά, αλλά και δημιούργησε μία περσόνα, που της δημιουργούσε πίεση στο να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της ως role model για τα μικρά κορίτσια που την έβλεπαν, ενώ αργότερα ήταν δύσκολο να ξετινάξει από πάνω της.

Έτσι όταν τελείωσε η σειρά, άρχισε όλη εκείνη η περίοδος που η Miley έκοψε τα μαλλιά της και τα έβαψε πλατινέ, το ριξε στο twerking, έλεγε δημόσια πόσο της αρέσει να καπνίζει μαριχουάνα και δημιούργησε μεγάλες αντιδράσεις στους φαν της και στους γονείς των φαν της. Η ίδια είχε πει συγκεκριμένα για την αλλαγή στα μαλλιά της ότι “νιώθει περισσότερο από ποτέ πως είναι ο εαυτός της και γενικότερα υπεράσπιζε τις επιλογές της προσπαθώντας να δείξει ότι δεν είναι απλά μια επανάσταση χωρίς αιτία, αλλά ο πραγματικός της εαυτός. Στο μονόλογό της στο SNL το 2013 είπε μάλιστα να ενημερώσει το κοινό για το τι κάνει η Hannah Montana: “Δολοφονήθηκε!“. Εκείνη την περίοδο η Miley έχασε κάποιους φαν, αλλά κέρδισε πολλούς περισσότερους που καταλάβαιναν ότι είναι απλά ένα αυθόρμητο 20άχρονο ταλαντούχο κορίτσι.

Τhe Last Song

Το ‘Last Song’ του 2010 η Miley παίζει μια επαναστατημένη έφηβη με ταλέντο στη μουσική, που επαναπροσδιορίζει τη σχέση με τον πατέρα της. Το σενάριο είναι είναι μια τυπική coming-of-age ταινία για μας, και μια καθόλου τυπική ταινία για τη Miley Cyrus, αφού εκεί γνώρισε τον Liam Hemsworth, με τον οποίο είναι μαζί μέχρι και σήμερα, από τον Δεκέμβριο και παντρεμένοι.

LOL

Στο ‘LOL’ του 2012 είναι μία ακόμα ρομαντική coming-of-age κομεντί η Miley Cyrus παίζει την Lola, μία 17χρονη που προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι πια μικρό κοριτσάκι. Αυτό που συνειδητά ή ασυνείδητα θέλει να αποδείξει και η ίδια η Miley, που πολύ σύντομα θα κάνει την μεταστροφή της από σταρ της Disney σε σταρ σκέτο.

Διάβασε ακόμα: 12 facts για το ‘Beverly Hills 90210’ – H 30χρονη έφηβη και το φινάλε-σκάνδαλο

So Undercover 

Η τελευταία εμφάνιση της Miley Cyrus ως τη Miley Cyrus που ξέραμε ως τότε σε μια αδιάφορη ταινία που δεν μας κάνει να απορούμε, και για το makeover και γιατί έκανε αποχή από την υποκριτική για τα επόμενα χρόνια, αφού της δίνονταν τέτοιοι ρόλοι.

Two and a Half men

Έχουμε τέλη του 2012 και η Μiley Cyrus κάνει γκεστ στο ‘Two and a Half Men’ υποδυόμενη τη Missi μία πολυλογού, έντονη κοπέλα με έντονη προφορά του Νότου, που είναι κόρη ενός φίλου του Walden, του χαρακτήρα του Ashton Kutcher. Είναι η πρώτη εμφάνιση της Miley μετά το makeover της, και πάλι όμως είναι το γλυκό κορίτσι που πάντα ξέραμε.

Crisis in Six Scenes

Το 2016 η Miley Cyrus πρωταγωνίστησε στην πρώτη και μοναδική τηλεοπτική σειρά του Woody Allen, που βέβαια ήταν σαν ταινία του Woody Allen, χωρισμένη σε έξι επεισόδια. Η Miley υποδύεται τη Lennie, μία εξτρεμίστρια στα 60s, που καταζητείται από το FBI. Στη σειρά κοντράρεται συνεχώς με τον χαρακτήρα του Woody Allen, o οποίος διατηρεί μία νευρώδη “μη με ανακατεύτε” στάση, όσο εκείνη του εκθέτει τις ελευθεριακές απόψεις της και φυσικά την αγάπη της για τη μαριχουάνα.

Black Mirror

Στον πιθανόν (θα ξέρουμε στις 5 Ιουνίου) πιο καλό της ρόλο ως τώρα η Miley θα υποδυθεί μία διάσημη πόπσταρ και όπως η ίδια το έχει περιγράψει πρόκειται για το πώς αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στη μουσική βιομηχανία.