WATCHLIST

H Δέσποινα Βανδή και το X- Factor παραμένουν στο ΟPEN

Instagram/desp1navandi

Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για τη Δέσποινα Βανδή και το τηλεοπτικό της μέλλον στο Open και στο τιμόνι της παρουσίασης του X- Factor, αλλά πλέον το τοπίο ξεκαθάρισε. Για την ακρίβεια το ξεκαθάρισμα ήρθε στην πρεμιέρα της καλοκαιρινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Open «Καλό καλοκαίρι #Not» που παρουσιάζουν ο Παύλος Σταματόπουλος, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Ηλίας Γκότσης. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή η Δέσποινα Βανδή παραμένει στο δυναμικό του σταθμού, όπου θα προβληθεί τη νέα σεζόν το talent show Χ- Factor.

Διάβασε κι αυτό: Τα παιδιά της Δέσποινας Βανδή δούλευαν στην περιοδεία του Mamma Mia

«Αυτή την ώρα η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται για την παρουσίαση του X Factor και το λέμε γιατί γράφτηκαν και ακούστηκαν πάρα πολλά», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη. «Έχουν ακουστεί κι έχουν γραφτεί πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με την παρουσία της Δέσποινας Βανδή στο X Factor. Είναι επίσημο, νομίζω, από τη στιγμή που φωτογραφίζεται για το συγκεκριμένο πρότζεκτ που έρχεται το φθινόπωρο εδώ στο OPEN. Θα είναι η παρουσιάστρια του μεγαλύτερου talent show που υπάρχει στην Ελλάδα και στον κόσμο όλο. Επομένως είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα ότι θα είναι η παρουσιάστρια του X Factor», συμπλήρωσε έπειτα ο Παύλος Σταματόπουλος.

Αξίζει να σου πω ότι και για το ίδιο το Project είχε αμφισβητηθεί το αν θα περιληφθεί στο νέο πρόγραμμα του σταθμού ή θα προβληθεί αλλού με τον ένα εκ των κριτών Χρήστο Μάστορα να έχει απαντήσει αινιγματικά σε τηλεοπτικές του δηλώσεις: «Δεν ξέρω σε ποιο κανάλι θα μας δείτε, αλλά σίγουρα θα μας δείτε. Εγώ δεν ανησυχώ». Καμία αγωνία πια, μπορείς να συνεχίσεις ήσυχη το καλοκαίρι σου. Κι αν έχεις δηλώσει συμμετοχή στο talent show μπορεί και να δεις τη Δέσποινα Βανδή από κοντά. Είναι επίσημο.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Desp1navandi