NEXT TOP MODEL

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τα έβαλε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη δοκιμασία “βρακί στη Βουλή”

NDP Photo Agency

Η τελευταία δοκιμασία του Greece's Next Top Model ήταν αφορμή για να ξεσπάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μαζί και η Αφροδίτη Γραμμέλη. Κι έρχομαι να προσθέσω κι ένα δικαίως στην προηγούμενη πρόταση. Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να φορέσουν εσώρουχα και να ποζάρουν κάτω από τρεχούμενο νερό ενώ βρίσκονταν πάνω σε μία εν κινήσει πλατφόρμα στο κέντρο της Αθήνας.

Διάβασε ακόμα: Η Βίκυ Καγιά στο GNTM είπε την πιο λάθος φράση στην πιο σωστή στιγμή

Μία προτροπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ήταν το λάδι που έπεσε στη φωτιά κι από εκεί κι έπειτα μπουρλότο αλά Σαπφώ Νοταρά.

«Ασημίνα, είσαι μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, δώστα όλα. Είσαι η μόνη που περνάς από το Σύνταγμα. Έχεις τουρίστες, έχεις 300 βουλευτές. Τι άλλο θέλεις κορίτσι μου; Στον πιο κεντρικό δρόμο της Ελλάδας είσαι» φώναξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Είναι το σύμβολο της Ελληνικής Δημοκρατίας, να ηρεμήσουμε. Πού είσαι; Στη Βουλή των Ελλήνων μπροστά με το βρακί και το σουτιέν δώστα όλα; Στάσου ρε φίλε. Τι να δώσει δηλαδή στη Βουλή των Ελλήνων».

Και ήρθε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να προσθέσει: «Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Πρέπει να έχεις συγκεκριμένες προσδοκίες από συγκεκριμένα άτομα. Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δείχνει μία έλλειψη παιδείας, μία έλλειψη μόρφωσης. Κάθε άλλο από το να δείξεις πόσο αγαπάς το σώμα σου είναι αυτό. Αυτό είναι μια έκθεση κρεάτων μέσα στη μέση της Αθήνας. Είναι το πόσο χρησιμοποιούμε εμείς το ότι εσύ αγαπάς το σώμα σου για νούμερα τηλεθέασης. Κοιτάξτε τι γίνεται. Μπροστά στους οδηγούς, σε κοινή θέα, είναι με τα εσώρουχα και κάνουν πόζες. Εγώ το βρίσκω από φαλλοκρατικό αυτό μέχρι πλήρως σεξιστικό».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency