WATCHLIST

Ελένη Τσολάκη: Το δημόσιο μήνυμά της μετά τη διακοπή της εκπομπής “Τι Λέει;”

Instagram/elenitsolaki

«Καλησπέρα, όμορφη Παρασκευή, κρύα Παρασκευή, με λίγη βροχούλα όμως εμείς είμαστε εδώ όπως κάθε μεσημέρι μέχρι και σήμερα γιατί έλουμε να φέρνουμε το χαμόγελο στα σπίτια σας. Σήμερα είναι η τελευταία μας εκπομπή. Αυτό το μικρό ταξίδι του “Τι λέει;” τελειώνει και ολοκληρώνεται σήμερα, με το ίδιο κέφι, με την ίδια χαρά, τα ίδια όμορφα συναισθήματα που είχαμε από αρχές Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Εγώ προσωπικά δεν είμαι πολύ καλή στους αποχαιρετισμούς και στους αποχωρισμούς, όπως συνηθίσαμε τόσους μήνες έτσι θα κάνουμε και σήμερα. Όλα γίνονται για καλό, για κάποιο λόγο γίνονται όλα» είπε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής η Ελένη Τσολάκη αποχαιρετώντας το κοινό στην τελευταία εκπομπή του «Τι λέει;» στον Alpha.

Όπως είχε γραφτεί την ίδια ημέρα οι ιθύνοντες του Alpha πήραν την οριστική απόφαση να ολοκληρωθεί η εκπομπή αρκετά πρόωρα με αφορμή τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε από την αρχή της σεζόν ως τώρα. Η παρουσιάστρια άφησε λίγες ημέρες να περάσουν και τη Δευτέρα επανήλθε με το δικό της μήνυμα αποχαιρετισμού και απολογισμού μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

«Ήταν ένα όμορφο, γεμάτο, πλήρες ταξίδι και νιώθω ευγνώμων που το έζησα! Έμαθα, είδα, γνώρισα σαν να μεγάλωσα λιγάκι μέσα μου… Κρατάω για εμένα όλες εκείνες τις γλυκές στιγμές, τις αγωνίες,τα βλέματα, τις σκέψεις, τις λέξεις, τις στιγμές που έκαναν αυτό το ταξίδι μοναδικό… Γιατί τα πολύτιμα τα κρατάς φυλαγμένα για εσένα! Ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου την καθημερινή μου «οικογένεια», ένας ένας και όλοι μαζί το κάνατε να συμβεί! Θα μου λείψετε… Πάμε γι’ άλλα… Και θα τα ξαναπούμε σύντομα! Και να θυμάστε…τα όνειρα μπορεί να μας ταλαιπωρούν λίγο, αλλά την κατάλληλη στιγμή πραγματοποιούνται!», έγραψε η Ελένη Τσολάκη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το πλατό το οποίο μοιράστηκε από τον Σεπτέμβριο μέχρι τώρα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Τζένη Μελιτά και τον Δημήτρη Μακαλιά.

 

Η ίδια το σαββατοκύριακο είχε μοιραστεί μερικές σκέψεις ακόμα με τους διαδικτυακούς φίλους της.

View this post on Instagram

……..

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki) on

Επ πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Elenitsolaki