WATCHLIST

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση με εκπομπή στον Alpha

NDP Photo Agency

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από σχεδόν τρία χρόνια αποχής. Την τελευταία φορά που τον είχαμε στους δέκτες μας ήταν στην εκπομπή ''ΦΜ Live'' στο Star. Από την επόμενη σεζόν κάθε μεσημέρι στις 15:00, θα μας καλησπερίζει μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η πρόταση του Alpha για τη ζώνη 15:00 – 17:00, ήταν αυτή που τον έπεισε κι έτσι ο Φώτης Σεργουλόπουλος από το επόμενο φθινόπωρο θα βρίσκεται και πάλι στις οθόνες μας.

Διάβασε ακόμα: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι ένας πολύ ωραίος μπαμπάς

Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του μαγκαζίνο που θα αναλάβει δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Ωστόσο, ακούγεται πως ο νέος τηλεοπτικός ρόλος του παρουσιαστή θα προκαλέσει αίσθηση στο κοινό. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση.

Σε δήλωση που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο peoplegreece.com και στον Μαρίνο Βυθούλκα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη των πραγμάτων. Η συγκεκριμένη συνεργασία ήταν κάτι που ήθελα να κάνω. Γνωρίζω πολλά χρόνια τους ανθρώπους του σταθμού και τους εκτιμώ, καθότι ήμουν και στο παρελθόν στο δυναμικό του Alpha. Αυτό, μου δημιουργεί μια σιγουριά και την ασφάλεια ότι ξεκινάμε με χαρά και όρεξη».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency