WATCHLIST

Ο Γιώργος Λιάγκας θα βρεθεί “απέναντι” από τη Φαίη Σκορδά στη νέα τηλεοπτική σεζόν και μιλάει πρώτη φορά γι’ αυτό

NDP Photo Agency

Την πρώτη του συνέντευξη ως μέλος του ανθρώπινου δυναμικού του ΣΚΑΪ έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο περιοδικό People που θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή. Ο δημοσιογράγος και παρουσιαστής κλήθηκε μεταξύ άλλων να απαντήσει για το γεγονός ότι η νέα εκπομπή του θα παίζει για αρκετή ώρα κάθε μέρα «απέναντι» από το Πρωινό του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει η πρώην σύζυγος και συνεργάτιδά του Φαίη Σκορδά. Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι η Φαίη Σκορδά ήξερε από την πρώτη στιγμή τις προτάσεις που είχε δεχτεί για τη νέα χρονιά και πώς μάλιστα βρήκε την πρόταση του ΣΚΑΪ εξαιρετική. Παράλληλα αποκάλυψε ότι την χρονιά που αποχώρησε από το Πρωινό είχε δεχθεί πρόταση για να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη σε άλλο κανάλι και την απέρριψε.

Διάβασε επίσης: Η Φαίη Σκορδά μιλά πρώτη φορά (τόσο αυστηρά) για τον ΑΝΤ1 με αφορμή το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα

«Όταν έφυγα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, είχα πρόταση από μεγάλο κανάλι, και μάλιστα με μεγάλη αμοιβή να κάνω την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Δεν το έκανα. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν κάνουμε μια εκπομπή που έχει τα θέματα ενός κλασικού πρωινού, αλλά μια εκπομπή που θα στηρίζεται στον λόγο και την άποψη. Αν ήταν να είμαι παραπάνω από μία ώρα απέναντι από τη Φαίη –και σ’ το λέω επειδή τέθηκαν και τέτοια θέματα σε συζητήσεις που είχα με κανάλια–, δεν θα το έκανα. Ουσιαστικά θα είμαστε για τρία τέταρτα απέναντι», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας, η καθημερινή εκπομπή του οποίου στον ΣΚΑΪ θα διαρκεί καθημερινά από τις 12.00 ως τις 14.00.

«Με τη Φαίη, εκτός από την καλή οικογενειακή σχέση που έχουμε λόγω των παιδιών μας, που τα μεγαλώνουμε με απεριόριστη αγάπη, έχουμε και μια πολύ καλή προσωπική σχέση. Μιλάμε για τα επαγγελματικά μας και προφανώς αυτό το διάστημα η Φαίη ήταν κοινωνός των δικών μου προβληματισμών, αλλά και των τηλεοπτικών προτάσεων που είχα, διότι τα συζητούσα μαζί της. Η Φαίη ήταν από τους πρώτους που έμαθε την πρόταση που είχα από τον ΣΚΑΪ και τη βρήκε εξαιρετική. Πίστεψέ με, ο άνθρωπος που θέλει περισσότερο από όλους να πηγαίνει τόσο καλά η Φαίη είμαι εγώ, κι αυτό ισχύει και αντίστροφα. Μπορεί να υπάρξει σοβαρός άνθρωπος που να πιστέψει ότι ο ένας θέλει να κάνει κακό στον άλλο; Αυτό είναι αστείο. Θέλω, εύχομαι και πιστεύω πως η Φαίη θα πηγαίνει καλά για πολλά χρόνια, όπως κι εκείνη το ίδιο για μένα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μολονότι κάνουμε διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση, ενδιαφερόμαστε και νοιαζόμαστε επαγγελματικά πολύ ο ένας για τον άλλο. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνουμε κάτι που θα πλήξει την οικογενειακή μας σχέση», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency