WATCHLIST

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά για την Ιωάννα Μπέλλα

NDP Photo Agency

Μετά το «Δε σε έχει χαστουκίσει ποτέ άνδρας; Κούνια Μπέλλα (Ιωάννα) που σε κούναγε», ακολούθησε η απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα για τις δηλώσεις της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μέσω της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για όσα συνέβησαν έπειτα από την προβολή της συνέντευξης.

«Έμεινα κι εγώ λίγο άναυδος που το είπε έτσι και της απαντάω λίγο αργότερα δεν έχει συμβεί αυτό, ούτε όλες οι γυναίκες έχουν φάει ξύλο, ούτε όλες οι γυναίκες έχουν κάνει πλαστική επέμβαση. Μου απαντάει η κοπέλα κάτι, που δεν το έχει παίξει κανένας, ότι ναι έχεις δίκιο, τα πράγματα πρέπει να λύνονται με τον λόγο, δεν λύνονται με τη βία, δεν θέλω να μου ξανασυμβεί και βάζει μια τελεία. Δεν ξέρω τι πρέπει να της κάνω. Πρέπει να της φωνάξω; Έχω πάρει τόσες πολλές φορές θέση γι’ αυτό το θέμα που μου φαίνεται λίγο παράξενο, γιατί βλέπω ότι γίνονται κάποιοι λίγο επιθετικοί. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν έπαιξε κανείς παρακάτω το τι είπε.

Δεν κάνω εγώ τέτοιες λογοκρισίες, προσπαθώ να κόψω στο μοντάζ ό,τι μου λένε να κόψω. Αλλιώς είναι λογοκρισία. Χαίρομαι που έγινε όλη αυτή η συζήτηση, ξαναμιλάμε γι’ αυτό το θέμα πάρα πολλές φορές. Έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές για τα θέματα της βίας, έχω πάρει θέση.

Θα μπορούσε να είναι και μία άτυχη στιγμή όλο αυτό, ένιωσα ότι βάζοντας της άνω τελεία αυτή που είπε ”για εμένα πρέπει να λύνονται τα πράγματα με το λόγο κι όχι με τη βία και δε θέλω να το ξαναζήσω” και ξαναλέω είναι ένα κομμάτι που είναι 5 δευτερόλεπτα παρακάτω και δεν το έπαιξε κανείς αυτό και θεωρώ ότι δεν είναι η ώρα να το συνεχίσω τόσο άσχημα.

 

Μένουμε σε αυτό το πράγμα ότι μία κοπέλα το βίωσε τόσο άσχημα και το κατάλαβε θεωρώ και ουσιαστικά δεν πρέπει να το ξαναπεί κιόλας. Το έχει υποστεί και θα μπορούσε να είναι και ένας αγγελιαφόρος στο να λέει στα κορίτσια πώς είναι αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να την ψυχολογήσω την κοπέλα αυτή. Κάνω τόσα πολλά χρόνια συνεντεύξεις, θα μπορούσε να ήταν και μία κακή στιγμή.  

Προσπάθησα να της εξηγήσω με έναν δικό μου τρόπο ότι όλο αυτό είναι λάθος, γιατί της απάντησα. Της είπα δεν έχουν φάει όλες οι γυναίκες ξύλο, ούτε όλες οι γυναίκες έχουν κάνει πλαστικές, πώς το λες αυτό; Και μου είπε έχεις δίκιο, δε θέλω να μου ξανασυμβεί αυτό και ότι όλα πρέπει να λύνονται με τον λόγο, όχι με το ξύλο. Θα το θεωρήσω μια παράξενη στιγμή σε ‘μένα, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι θα έπρεπε να τη ζορίσω λίγο περισσότερο. Δε συνέβη γιατί έβαλε αυτή την άνω τελεία, αλλά στο μέλλον θα το έχω υπόψιν μου.»

 

Κεντρική Φωτογραφία:  NDP Photo Agency