WATCHLIST

“Καφέ της Χαράς”: Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε την ημερομηνία της πρεμιέρας

NDP Photo Agency

Εδώ και πολύ καιρό έχουμε μάθει ότι το «Καφέ της Χαράς» θα επιστρέψει στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στην αρχή η είδηση αμφισβητήθηκε αφού «Καφέ» ακούγαμε και «Καφέ» δεν βλέπαμε, αλλά ο Χάρης Ρώμας δικαιώθηκε και η σειρά εντάχθηκε στο πρόγραμμα του σταθμού για τη σεζόν 2019 - 2020. Οι ηθοποιοί της σειράς που παρουσιάστηκε στην τηλεόραση πρώτη φορά το 2003 (συνεχίστηκε μέχρι το 2006), επιστρέφουν σχεδόν σύσσωμοι στο Κολοκοτρωνίτσι για να μας αφηγηθούν την συνέχεια της ιστορίας τους, 14 χρόνια μετά. Το πότε ακριβώς θα τους δούμε στην οθόνη μας, όμως, δεν ανακοινώθηκε στην πρόσφατη παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1. Μη σκας πια, το αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του στο Πρωινό.

Διάβασε κι αυτό: Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε, 23 χρόνια μετά, τον λόγο που έφυγε από τον ΑΝΤ1

«Το Instagram θα υπάρχει στο νέο Καφέ της Χαράς. Εγώ δεν θέλω να χαθεί το παλιακό της εικόνας. Ο Πώποτας δεν έχει Instagram, αλλά λόγω του γιου έχει μπει στην τεχνολογία, ως τεχνοφοβικός. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου», είπε μεταξύ άλλων στη Νάνσυ Παραδεισανού ο Χάρης Ρώμας. Οπότε μπορείς πλέον να περάσεις το ραντεβού και επισήμως στην ατζέντα σου.

Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος αργότερα, η δημοσιογράφος η Ρένια Λουιζίδου, η «Χαρά» της σειράς δε θα συμμετέχει απλά ως guest αλλά θα βρίσκεται κανονικά στα νέα επεισόδια αφού η σειρά «Το Σόι σου» στην οποία πρωταγωνιστούσε έχει ρίξει αυλαία.

Ο δημιουργός της σειράς (μαζί με το «δίδυμό» του, την Άννα Χατζησοφιά), Χάρης Ρώμας μίλησε ακόμα και για την προσωπική του ζωή τονίζοντας ότι η αγάπη είναι πολύ σημαντικό κίνητρο στο να είναι δημιουργικός, αποκάλυψε πως συζεί με την σχέση του που μετρά πάνω από 8 χρόνια, αλλά και ότι έκοψε το τσιγάρο εδώ και 3 χρόνια προσπαθώντας να είναι καλά και να φροντίζει τον εαυτό του όχι μόνο σκεπτόμενος το καλό του εγωιστικά αλλά και σκεπτόμενος τον άνθρωπό του. Όπως καταλαβαίνεις η ζωή του είναι πλέον γεμάτη σενάρια, γυρίσματα και καρδούλες.

 

Κεντρική φωτογραφία:  NDP Photo Agency