WATCHLIST

O Alpha πολιορκεί την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την αντικατάσταση της Μαρίας Καβογιάννη

NDP Photo Agency

Αναστάτωση προκλήθηκε στον Alpha όταν η Μαρία Καβογιάννη αποφάσισε μετά από το πρώτο γύρισμα της για τη νέα σειρά «Κρατάς μυστικό» να ενημερώσει τους συντελεστές και την παραγωγή ότι δε θα μπορέσει τελικά να συνεχίσει.

Διάβασε επίσης: Τέλος ο Δήμος Βερύκιος από το ”Happy Day” λόγω εκλογών

Ο λόγος ήταν ο φόρτος εργασίας που έχει προκύψει στη ζωή της αγαπημένης κωμικού μετά και την πρόταση του Θωμά Μοσχόπουλου να πρωταγωνιστήσει τον χειμώνα στη θεατρική παράσταση “Top Girls”. Κάπως έτσι η σειρά που θα σκηνοθετήσει ο Αντώνης Αγγελόπουλος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, έμεινε χωρίς πρωταγωνίστρια. Όχι όμως για πολύ.

 

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην «Φωλιά των Κου Κου» ο Alpha πολιορκεί την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για να αναλάβει τον ρόλο που έχουν γράψει ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και η Έλενα Σολωμού. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει συνεργαστεί ξανά με τον Alpha στη σειρά «Παραμύθι… αλλιώς», που προβλήθηκε το 2017 αλλά και με τον Αντώνη Αγγελόπουλο στην τεράστια επιτυχία του «Παρά πέντε».

Όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha τη θέλει πάρα πολύ και πιστεύει ότι ταιριάζει άψογα στον ρόλο. Την πολιορκούν στενά και πιθανότατα θα μπορούν να την έχουν στη θέση της Μαρίας Καβογιάννη. Δεν έχει κλείσει και αυτό θέλω να το υπογραμμίσω, δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις. Θέλουμε όλοι να τη δούμε να επιστρέφει». Κι ο Κρατερός Κατσούλης το ήθελε και η Κατερίνα Καραβάτου το θέλει και όλος ο κόσμος και ο ντουνιάς κι εμείς μαζί.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Μαρία Καβογιάννη περιλαμβανόταν στις πρώτες ανακοινώσεις του Alpha για τη σειρά και στα πρώτα υλικά που έστειλε ο σταθμός στα media από την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων. Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους: Τραϊάνα Ανανία, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μελέτης Ηλίας, Γιώργος Ξούλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Δήμητρα Σιγάλα, Ευσταθία Τσαπαρέλη και ο πρώην σύζυγος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ταξιάρχης Χάνος.

Όσα ξέρουμε για την υπόθεση της σειράς είναι τα εξής: Μια ιστορία με έρωτες φανερούς, κρυφούς, απαγορευμένους, μπερδεμένους. Μυστικά και συναισθήματα που οι ήρωές της θέλουν να μοιραστούν με κάποιον. Κάποιον «άσχετο», όμως. Όλοι ψάχνουν έναν «εξομολογητή», ένα πρόσωπο που ο δρόμος του δεν πρόκειται ποτέ να διασταυρωθεί με τον άμεσο οικογενειακό τους κύκλο.  Έναν άνθρωπο που μπορεί να σηκώσει το βάρος των εκμυστηρεύσεων, χωρίς συνέπειες.

Ωστόσο, ο κόσμος είναι πιο μικρός απ’ όσο νομίζουν! Η ζωή έχει πιο απρόβλεπτο χιούμορ   απ’ ό,τι φαντάζονται και τα μυστικά που μοιράζονται ίσως δεν μείνουν… μυστικά! 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency