WATCHLIST

Αλ Τσαντίρι: Το πρώτο teaser της τηλεοπτικής επιστροφής του Λάκη Λαζόπουλου

Instagram/lakislazopoulos

Η τηλεοπτική επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου παίρνει πλέον σάρκα και οστά, όπως φαίνεται από το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε στον λογαριασμό του στο Instagram ο βιντεογράφος και σκηνοθέτης Σωκράτης Πάτσος. Η εκπομπή πολιτικής σάτιρας, με την οποία ο Λάκης Λαζόπουλος θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου στο Open δεν είναι άλλη από το «Αλ Τσαντίρι» του ηθοποιού και σκηνοθέτη, το οποίο απουσιάζει από την τηλεόραση από τον Ιούνιο του 2016.

 

Θυμίζουμε ότι στα 12 χρόνια προβολής της η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου είχε καταφέρει κατά καιρούς να αγγίξει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης όπως για παράδειγμα τον Δεκέμβριο του 2007, που είχε σημειώσει τηλεθέαση 64,2%. Ωστόσο είχε δεχθεί και σκληρές κριτικές τόσο για ορισμένες «εμμονές» του Λάκη Λαζόπουλου όπως η Μιμή Ντενίση (με την οποία φέτος επήλθε η ιστορική συμφιλίωση στην πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο» την οποία σκηνοθέτησε εκείνος) όσο και για τον τρόπο που έκανε την πολιτική του σάτιρα.

Το ανανεωμένο «Τσαντίρι» θα φιλοξενεί και πάλι κοινό σε έναν νέο χώρο που δημιουργείται στην περιοχή του Βοτανικού και θα είναι κάτι μεταξύ τηλεοπτικού στούντιο και θεάτρου. Ο Λάκης Λαζόπουλος εκτός απροόπτου θα εμφανίζεται στις οθόνες μας κάθε Τρίτη στις 21.00 και θα παραμένει σε αυτές για περίπου ένα τρίωρο. Το τελευταίο μέρος της εκπομπής θα καταλαμβάνει η ενότητα Αλ Σιχτίρι με τα γνωστά σκετσάκια και το μουσικό μέρος της εκπομπής. Κι αν και δεν έχουμε ακόμα ονόματα όσων θα βοηθήσουν τον Λάκη Λαζόπουλο στα σκετς του, σίγουρα, όπως μαθαίνουμε, οι παλιοί γνώριμοι φίλοι του που συχνά έχουμε δει στο πλευρό του στις εκπομπές του θα δώσουν «το παρών».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/lakislazopoulos