WATCHLIST

Λόγω Τιμής- 20 χρόνια μετά: Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Μαρκούλακη για τους δύο νέους ηθοποιούς στο καστ

NDP Photo Agency

Το «Λόγω Τιμής - 20 χρόνια μετά» έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματά του από τον Μάρτιο. Αν υπήρξες fan της σειράς που προβλήθηκε στο Mega τη δεκαετία του 1990 μαθαίνοντας στο τηλεοπτικό κοινό τι σημαίνει φοιτητοπαρέα. Εντάξει, με πολύ πιο στιλάτα σπίτια από αυτά των πραγματικών φοιτητών, με πολλά περισσότερα μπλεξίματα από αυτά μιας συνηθισμένης παρέας, αλλά με τα μεγάλα συναισθήματα και τα μεγάλα γέλια και κλάμματα που όλοι έχουμε ζήσει.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γιώργος Πυρπασόπουλος διαβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τον Ιούλιο και η προβολή αναμένεται να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ, ενώ μίλησε και για τα συναισθήματα που προκαλεί στους βασικούς συντελεστές της σειράς η επανένωσή του. Ο ίδιος τόνισε ότι υπάρχουν και αρκετές προσθήκες στο νέο καστ της σειράς.

 

Η αποκάλυψη για τα πρώτα δύο βέβαια ονόματα που θα δούμε να προστίθενται στην παρέα του «Λόγω Τιμής» ωστόσο την έκανε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Ο «Μιχάλης» της σειράς ανάρτησε μία φωτογραφία του παρέα με την Βίκυ Βολιώτη, δηλαδή την τηλεοπτική «Ηρώ» και τους «συζύγους» των ηρώων που θα υποδυθούν η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος αντίστοιχα.

 

«Λόγω Τιμής, εδώ οι παιδικοί φίλοι, Ηρώ και Μιχάλης, με τα ζευγάρια τους, δηλαδή, εγώ με τη Βίκυ που είμαστε φίλοι από πάντα και που είναι παντρεμένη με τον Οδυσσέα που είναι όμως και αδελφός μου στο «Φάρο» και που σκηνοθέτησε το «Masterclass» που λάμπει η Μαρία που εδώ είναι η γυναίκα μου!» έγραψε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Κι αν κι εσύ ανήκεις στο κοινό που περιμένει με αγωνία το πρώτο επεισόδιο της σειράς, σίγουρα μετά από αυτή την ανάρτηση έχεις έναν ακόμα λόγο να ανυπομονείς.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency