WATCHLIST

Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά: Σε ποιο κανάλι επιστρέφει η πολυαγαπημένη σειρά

Instagram/logotimis

Μπορεί να έχουν περάσει είκοσι και πλέον χρόνια από την πρώτη προβολή του «Λόγω Τιμής» στο Mega αλλά ακόμα και σήμερα όταν ακούς τις πρώτες νότες του ομότιτλου τραγουδιού περιμένεις να εμφανιστούν στην οθόνη σου ο Τσίου, ο Ψηλός, η Ηρώ, η Μάνια και τα άλλα παιδιά. Και σίγουρα από την στιγμή που είδες το trailer που προμήνυε την επιστροφή τους στη μικρή οθόνη τους περιμένεις με ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία.

Σου έχουμε καλά νέα. Η σειρά σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου και σκηνοθεσία Λάμπη Ζαρουτιάδη έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για την προβολή της. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life και της Κορύνας Μανταγάρη, η σειρά θα επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τον σταθμό Alpha και θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Η πλοκή της, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, θα ξεκινά από το σημείο που είχε σταματήσει είκοσι χρόνια πριν. Όσον αφορά το πότε θα προβληθούν τα επεισόδια η ίδια η Μιρέλλα Παπαοικονόμου αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον επόμενο Οκτώβριο. Η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα: «Η σειρά επιστρέφει μέσα στο 2019, τον Οκτώβριο καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα από τη συχνότητα του Alpha».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/logotimis