POWER OF LOVE

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολιάζει την απόφαση της Μαρίας Μπακοδήμου να παρουσιάσει το Power of Love

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει ερωτηθεί για την πορεία της Μαρίας Μπακοδήμου και τις τηλεοπτικές της επιλογές μετά τους χωριστούς δρόμους που τράβηξαν. Πέρα από συνεργάτες επί σειρά ετών, είναι φίλοι, κουμπάροι και όπως οι ίδιοι έχουν δηλώσει οικογένεια. Ο Φώτης στέκεται σε αυτό το τελευταίο και μιλά με ειλικρίνεια αλλά και αγάπη για την Μαρία.

Το Power of Love στο επίκεντρο των ερωτήσεων και ο Φώτης απαντά χωρίς περιστροφές και διπλωματία.

«Δεν είναι κάτι το οποίο παρακολουθώ, όμως, αντιλαμβάνομαι και σέβομαι τον λόγο για τον οποίο το έκανε η Μαρία. Και φυσικά η Μαρία βρήκε κάτι το οποίο της αρέσει μέσα σε αυτό, το οποίο είναι δικό της. Το έχει πει ότι είναι κάτι το οποίο ήθελε πολύ να κάνει. Την θαυμάζω που το κάνει γιατί το κάνει πάρα πολύ καλά».

Η Μαρία Μπακοδήμου πρόσφατα είχε μιλήσει στο περιοδικό People για τον Φώτη. «Με τον Φώτη, αν και είχαν γραφτεί διάφορες ανακρίβειες για τη σχέση μας, είμαστε καλά. Έχουμε ζήσει μια ζωή μαζί. Έχει βαφτίσει τον Άρη, το μικρότερο γιο μου, κι εγώ τον Γιώργο. Ήμασταν οικογένεια και εξακολουθούμε να είμαστε. Το γεγονός πως δεν συνεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή δεν αλλάζει στο παραμικρό τη σχέση μας».

Καμία ιιιιιιιιιιντριγκα παιδιά.