MASTERCHEF

Mάγκυ: “Να στείλω ένα “γεια” στον Τσίκιλη αν στεναχωρήθηκε τόσο που δεν τον χαιρέτησα”

Η Μάγκυ Ταμπακάκη αποχώρησε από το MasterChef κι έτσι χάθηκε και η τελευταία μας ελπίδα να έχουμε γυναίκα νικήτρια στο ριάλιτι μαγειρικής. Με βαριά καρδιά βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «η Φωλιά των ΚουΚου», όπου και η Κατερίνα Καραβάτου της εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να αργήσει να την συναντήσει αφού ήλπιζε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Μετά τα αιχμηρά σχόλια του twitter για την αποχώρησή της, η Μάγκυ μίλησε από τον καναπέ των ΚουΚου για όλα όσα συνέβησαν κατά την παραμονή της στο παιχνίδι, αλλά και τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει όταν επέστρεψε στο MasterChef μετά την οικειοθελή της αποχώρηση εξαιτίας του παιδιού της. «Ήταν λάθος να χρησιμοποιήσω την λέξη “δίλημμα” για το παιδί μου. Δεν μπορώ να θέσω ως δίλημμα το παιδί μου, εννοείται! Δεν ήταν κάποιο πρόβλημα άλυτο, αλλά έπρεπε να είμαι δίπλα του και έπρεπε να φύγω. Και το θέμα λύθηκε κατευθείαν, γιατί, όταν γυρίζει η μαμά στο σπίτι, είναι όλα πιο εύκολα και διευκολύνει και τον μπαμπά».

Στη συνέχεια δήλωσε πόσο αδικημένη ένιωσε που οι συμπαίκτες της είπαν ότι είναι «ανήθικο» να ξαναμπεί στο σπίτι και ότι δεν πιστεύει πως την φοβόντουσαν μαγειρικά, αλλά την αντιπαθούσαν. Όταν όμως ο Τσίκιλης, της ζήτησε να μάθει τι έγινε τελικά με το πρόβλημα που είχε το παιδί της, και έτσι έδειξαν ενδιαφέρον και οι υπόλοιποι, οι παίκτες ήρθαν και πάλι κοντά, με αποτέλεσμα να ηρεμήσει το κλίμα στο σπίτι.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την αποχώρησή της, τον ψυχρό χαιρετισμό των κριτών, αλλά και το γράμμα της, με το οποίο απευθύνθηκε μόνο στον Τιμολέοντα, η Μάγκυ είπε ότι δεν είχε κανένα συναίσθημα και ήθελε απλά να φύγει τρέχοντας: «Ήμουν χάλια εκείνη τη μέρα, ήμουν άδεια, φάνηκε κι από τον τρόπο που χαιρέτησα τους κριτές[…] Δε σκεφτόμουν καθόλου καθαρά, πάω μπροστά, χαιρετάω τους κριτές και φεύγω. Κάποια στιγμή ακούω “θα αφήσεις κάποιο γράμμα;”, γυρνάω, γράφω δυο λέξεις στο χαρτί και λέω “αυτό για τον Τιμολέοντα”. Αφου το ‘νιωθα. Γενικότερα δεν μπορώ να κάνω ψέματα ότι είμαι καλή, ή σας αγαπώ όλους ή θα βρεθούμε έξω, όταν δε μου βγαίνει εκείνη τη στιγμή».

Δες όλη τη συνέντευξή της στο βίντεο