NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Η Άννα Αμανατίδου ξεσπάθωσε εναντίον της Εύης Ιωαννίδου: “Με ζηλεύει”

Αν ξέρεις να ξεματιάζεις σου έχω επαγγελματική πρόταση. Πάρε ποτηράκια, λαδάκια, θυμιατά ή ό,τι άλλο χρειάζεσαι και χτύπα την πόρτα του σπιτιού του Greece's Next Top Model. Πίστεψέ με, θα τα χρειαστείς. Τα κορίτσια που έχουν μείνει μέσα σε αυτό πιστεύουν στις αρνητικές ενέργειες που η μία «εκτοξεύει» στην άλλη μέσα από το βλέμμα της. Δεν με πιστεύεις; Μέσα από τις δηλώσεις της Άννας Αμανατίδου στην κάμερα της εκπομπής: «Στη φωλιά των Κου Κου», κάτι θα καταλάβεις από το κλίμα στο σπίτι. Η Άννα Αμανατίδου μίλησε για την Εύη Ιωαννίδου με την οποία, όπως ξέρεις, δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

«Η Μικαέλα δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται. Δεν ξέρω. Η Εύη όμως πραγματικά πιστεύω ότι μου μεταφέρει κακή ενέργεια. Πραγματικά όμως. Πριν από κάθε φωτογράφιση δεν τη κοιτάω καθόλου. Με κοιτάει μέσα στα μάτια και μου μεταφέρει την αύρα την κακιά. Αντικειμενικά πιστεύω πως έπρεπε να φύγει η Εύη. Η Εύη με ζηλεύει. Ένα άτομο το οποίο σε ζηλεύει αυτή τη συμπεριφορά θα έχει δεν υπάρχει άλλη εκδοχή. Δεν θα προσπαθήσω να την αγκαλιάσω τώρα που έχει μείνει μόνη της. Αν προσπαθήσω να την αγκαλιάσω θα με φάει. Είναι ψωνάρα. Δεν πιστεύω ότι έχει στρατηγική στο παιχνίδι. Δεν την έχω για τόσο έξυπνη» είπε η Άννα Αμανατίδου που δεν μάσησε τα λόγια της μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής.

 

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Εύη η οποία είπε για την Άννα: «Μου φαίνεται πολύ αδιάφορη για μοντέλο» και αμέσως έκανε quotes με τα χέρια της επαναλαμβάνοντας τη λέξη μοντέλο. «Γενικά δεν μου κάνει καθόλου εδώ μέσα. Είναι άκυρη μέσα στο παιχνίδι» είπε η Εύη και συνέχισε να σχολιάζει άλλες συμπαίκτριές της.

Υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες μέσα στο σπίτι που όσο περνά ο καιρός θα γίνονται και εντονότερες. Αυτό δείχνει τουλάχιστον η πορεία ως τώρα. Γιατί αν ξαφνικά τα κορίτσια ανακαλύψουν το ιδανικό της αλληλοστήριξης, του αλληλοθαυμασμού της γυναικείας δύναμης εν τη ενώσει, μάλλον θαύμα θα είναι. Αλλά θαύμα που θα επικροτήσουμε. Ως τότε φρέσκαρε τις γνώσεις σου στο «ξεμάτιασμα», θα χρειαστούν.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr