NEXT TOP MODEL

Παπαγεωργίου- Σκουλός: Ο λόγος που “κόπηκε” η Ιωάννα Μπέλλα και οι πλαστικές

Η απόρριψη και οι πλαστικές επεμβάσεις ήταν κάποια από τα θέματα που ανέλυσαν δύο από τους τέσσερις κριτές του Next Top Model. Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ρωτήθηκαν και για την περίπτωση της Ιωάννας Μπέλλα που κόπηκε στις auditions εξαιτίας των πλαστικών επεμβάσεων που είχε κάνει.

«Μην μπερδεύεστε. Άλλο μία ωραία γυναίκα, άλλο μία εντυπωσιακή που βγαίνει έξω και θέλουν να της μιλήσουν όλοι, άλλο μοντέλο μόδας. Εγώ είμαι φωτογράφος μόδας, κρίνω αυτό που βλέπω. Η Ιωάννα Μπέλλα, για εμένα, είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα και μέχρι εκεί. Δεν κάνει για μοντέλο μόδας. Είναι πάρα πολύ πειραγμένη. Με τις πλαστικές στο χώρο το δικό μου, που είναι η μόδα, υπάρχει θέμα. Δε θα τολμούσε ποτέ κανένα γραφείο να μου στείλει κοπέλες για φωτογράφιση που έχουν κάνει πλαστικές» ανέφερε ο Δημήτρης Σκουλός.

 

Και πρόσθεσε: «Μα, αν δείτε μοντέλα που κάνουν τις μόδες σε μεγάλα περιοδικά δεν είναι κούκλες. Είναι κοπέλες που θα τις δούμε στο δρόμο και δεν καταλαβαίνει κανείς ότι είναι μοντέλα. Μπορεί να είναι ψηλές, με σώμα ‘κρεμάστρα΄όπως λέμε, αλλά δεν έχουν αυτή τη λάμψη και όταν φωτογραφηθούν γίνεται κάτι που εμείς το βλέπουμε. Άλλο αυτό που αρέσει στους φίλους μου κι άλλο η δουλειά. Δεν είμαι κατά των πλαστικών αλλά άλλο η δουλειά. Αν θέλει κάποια γυναίκα να διορθώσει κάτι, ας το διορθώσει, αλλά μετά δεν μπορεί να γίνει μοντέλο μόδας.»

Τις πλαστικές επεμβάσεις σχολίασε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Στην Αμερική συμβαίνει αυτό, αλλά έχουν πειράξει σημεία με τέτοιο τρόπο, που δε φαίνονται καθόλου. Ορισμένες περιπτώσεις, που εμείς είδαμε, ήταν πράγματα που δεν μπορούν να δουλευτούν και το θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει κάτι πολύ σημαντικό ότι τα κορίτσια έρχονται σε εμάς για να τις κρίνουμε, είναι η δουλειά μας. Το πώς απαντάμε είναι η άποψη του καθενός. Ο κάθε ένας από εμάς έχει την αντίληψή του».

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/gntmgr