NEXT TOP MODEL

Τα κορίτσια του Next Top Model πόζαραν σαν άντρες, το Twitter οργίασε και τα μαχαίρια βγήκαν

Instagram/gntmgr

Μια νέα δοκιμασία είχαν να βγάλουν εις πέρας χθες τα υποψήφια μοντέλα για τον τίτλο του Next Top Model. Τα 8, ως χθες, μοντέλα έπρεπε να υποστηρίξουν το ανδρόγυνο look και να μεταμφιεστούν σε αρσενικά μέλη της μαφίας την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Σύμφωνα με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί που ήταν παρούσα στη φωτογράφιση μαζί με τον Άγγελο Μπράτη το concept ήταν «Είστε κακά αγόρια και τα αγαπάμε τα κακά αγόρια. Κι εσείς τα αγαπάτε, το ξέρω». Για να τις βοηθήσουν στην φωτογράφιση πόζαραν μαζί τους ως μοντέλα η Έλενα Χριστοπούλου και η Κατερίνα Καραβάτου.

Άλλες πέτυχαν το look που ήθελαν οι κριτές, όπως η Μαριάννα Παινέση που κέρδισε και τη δοκιμασία, άλλες λιγότερο, άλλες θύμισαν τον Leonardo Di Caprio (η Ειρήνη Ερμίδου σύμφωνα με όλους όσους τη συναντούσαν στο πλατό) ακόμα και ρεμπέτη (η Άννα Αμανατίδου, κατά την Βίκυ Καγιά).

Πέτυχαν δεν πέτυχαν να φέρουν στην εικόνα τους όλα τα στερεοτυπικά χαρακτηριστικά του άνδρα gangster (σκληρός, θυμωμένος, μάγκας και βαρύς) που απαιτούσε από εκείνες το concept, το σίγουρο είναι πώς τα κορίτσια του Next Top Model χάρισαν στιγμές διασκέδασης στους χρήστες του Twitter. Κάποιοι μάλιστα, εκτός από όσα σχολίασαν για την εμφάνιση των παικτριών θυμήθηκαν και τα ιστορικά ανδρόγυνα look της ελληνικής τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δοκιμασία άφησε στις τελευταίες θέσεις την Άννα Αμανατίδου και την Άννα Τσακουρίδου και αυτή που τελικά αποχώρησε ήταν η Άννα Τσακουρίδου που ήταν μία από τις τρεις επιστροφές κοριτσιών στο σπίτι του GNTM. Το μόνο από τα τρία κορίτσια που παραμένει ακόμα στο παιχνίδι είναι η Έλντα.

 

Νωρίτερα, όσο τα κορίτσια περίμεναν την απόφαση των κριτών για την αποχώρηση, η Έλντα είχε μια ένταση με την Εβελίνα που αποχώρησε κλαίγοντας από το σημείο, κλείστηκε στην τουαλέτα και εκεί δέχθηκε λόγια παρηγοριάς από την Ειρήνη Ερμίδου και την Εύη Ιωαννίδου. Η Έλντα που μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο με την Εβελίνα, μίλησε με σκληρά λόγια για την Εβελίνα και τόνισε στην κάμερα της παραγωγής: «Βλέπω μια χαμηλοβλεπούσσα συνέχεια, να μην εκφράζει την άποψή της ποτέ, να απέχει και ξαφνικά να ρίχνει περίεργα βλέμματα. Πες την έκφρασή σου, μίλα, πες τι σε ενοχλεί». Η Εβελίνα είπε «Αν μου μιλούσε με αυτό το ύφος ένα άτομο που δεν το έχω σε εκτίμηση, δεν θα με πείραζε. Επειδή είναι ένα άτομο που την έχω ψηλά, κοιμόμαστε μαζί, ξέρει πολλά πράγματα για εμένα, δεν μου αρέσει να μου μιλά με αυτόν τον τόνο. Με αυτόν τον τόνο δεν μου μιλάει ούτε η μάνα μου, όχι η Έλντα». Την άποψη της Έλντας στήριξαν και άλλα κορίτσια που έκαναν λόγο για περίεργα βλέμματα εκ μέρους της Εβελίνας.

 

Πάντως, μετά την αποχώρηση φάνηκαν και πάλι τα νέα στρατόπεδα στο σπίτι, με τις Ειρήνη Ερμίδου και Εβελίνα να κάθονται πιο μακριά από τις υπόλοιπες και με την Εύη Ιωαννίδου συχνά να είναι κοντά τους, και τις υπόλοιπες παίκτριες όλες μαζί με την Άννα Τσακουρίδου που σε λίγο θα αποχωρούσε από το παιχνίδι.

Κεντρικη φωτογραφία: Instagram/gntmgr