NEXT TOP MODEL

Βίκυ Καγιά VS Δημήτρης Σκουλός: Ο έντονος διάλογος των δύο κριτών του Next Top Model

Instagram/gntmgr

Το επεισόδιο του Greece's Next Top Model της Δευτέρας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί συλλεκτικό για πολλούς λόγους. Πρώτον ήταν το επεισόδιο που η Μέγκι Ndrio, η παίκτρια που οι περισσότερες συμπαίκτριές της ήθελαν να απομακρυνθεί από το σπίτι του Next Top Model, τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι. Δεύτερον ήταν το επεισόδιο όπου δεν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μόνο οι διαγωνιζόμενες σε ότι αφορά την ένταση και την κόντρα αλλά και οι κριτές. Η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός συγκεκριμένα διαφώνησαν έντονα όταν χρειάστηκε να κρίνουν την φωτογραφία της Χριστιάννας Σκούρα. Νωρίτερα οι απόψεις τους είχαν αποκλίνει αρκετά και στις περιπτώσεις άλλων παικτριών.

«Γλυκό μου όμορφο ελαφάκι. Κάπως τα έχεις χαμένα. Έχεις βάλει το δάχτυλο μπροστά στο στόμα, δεν μπορεί να ισχύει αυτό το πράγμα σαν φωτογραφία και σαν εικόνα και δεν μπορεί να προσφέρει κάτι γιατί πολύ απλά καλύπτεις όλο σου το πρόσωπο. Φυσικά έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ όμορφο κορίτσι και φυσικά έχεις βγει πολύ όμορφη κι έχεις υπέροχα μάτια, αλλά η κίνηση του σώματός σου, τα πόδια σου, δεν κινείται το φόρεμα. Τα μαλλιά σου έχουν ένα ενδιαφέρον έτσι όπως πετάνε αλλά οk, είσαι στον αέρα. Γενικά δεν τα έχεις καταφέρει Χριστιάννα μου και συνεχίζεις ένα ντόμινο φωτογραφήσεων που δεν έχεις την απόδοση που θέλουμε, δεν είναι επιτυχημένες», είπε στη Χριστιάννα η Βίκυ Καγιά αφού της είχε κάνει αρνητικά σχόλια και ο Άγγελος Μπράτης. Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία είπε ότι της άρεσε η φωτογραφία της Χριστιάννας, ωστόσο σύντομα την διέκοψε αφού έκανε το σταυρό της ο Δημήτρης Σκουλός.«Συγγνώμη αλλά κάνω το σταυρό μου γιατί νόμιζα τόση ώρα ότι έβλεπα άλλη φωτογραφία», είπε ο φωτογράφος.

 

«Παιδιά τι έχετε πάθει σήμερα;», αναρωτήθηκε η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός της απάντησε: «Δεν έχω πάθει τίποτα» και απευθυνόμενος στα κορίτσια σημείωσε: «Και μην ξεχνάτε αύριο θα είμαι εγώ ο πελάτης σας. Εγώ δεν έχω πάθει τίποτα. Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω». Διάβασε τώρα και τη συνέχεια του διαλόγου.

Βίκυ: Το ότι κρίνεις εσύ αυτό που βλέπεις δηλαδή, αναιρεί αυτό που θέλουμε να πούμε εμείς; Δεν καταλαβαίνω; Υπάρχει δημοκρατία εδώ Δημήτρη μου ή δεν υπάρχει;

Δημήτρης: Καθόλου (δεν το αναιρεί), αλλά αυτό που λέτε δεν το βλέπω εγώ.

Βίκυ: Ωραία, τέλεια! Μπορείς να μη το βλέπεις, δεν καταλαβαίνω όμως τα σχόλια και τους υπαινιγμούς!

Δημήτρης: Οι υπαινιγμοί ήταν ότι τόση ώρα διαφωνούμε, άλλα βλέπετε εσείς και τελείως άλλα πράγματα εγώ. Και λέω δεν μπορεί.

Βίκυ: Μπορεί να βλέπουμε άλλα πράγματα σήμερα. Γιατί πρέπει να γίνονται τέτοιου είδους παρατηρήσεις;

Δημήτρης: Μα δεν είπα τίποτα, είπα επιτέλους, γιατί νόμιζα ότι είμαι σε λάθος φωτογράφηση.

Βίκυ: Ωραία κάθε φορά που διαφωνούμε θα λέμε «επιτέλους βρε παιδί μου, γιατί δεν ακούγαμε καλά». Άμα πάει έτσι καήκαμε.

Δημήτρης: Εγώ μπορώ να το λέω γιατί είμαι ο Δημήτρης, εσείς μπορεί να μη το λέτε. Τι να κάνουμε τώρα;

Βίκυ: Τι να πω; Από τα άγραφα κι αυτό!

Η δυσαρέσκεια της Βίκυς Καγιά έντονη όπως μάλλον διαπίστωσες στο video. Ωστόσο, πριν τελειώσει η βραδιά οι κριτές μπόρεσαν τουλάχιστον να συμφωνήσουν στις καλύτερες και τη χειρότερη φωτογραφία της συγκεκριμένης δοκιμασίας.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr