WATCHLIST

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε “Καλό Μεσημεράκι” το Twitter ανταπέδωσε με φρενίτιδα

«Καλησπέρα… Καλό μεσημεράκι σε όλους. Είμαστε εδώ “Για την παρέα”, είμαστε εδώ στον ΣΚΑΪ. Καταλαβαίνετε, τα προβλήματα! Είναι πρεμιέρα, εγώ εδώ μόνος μου τι να ερχόμουν να κάνω. Aυτή έχει γίνει σκιά μου, κυρίες και κύριοι, η ανανεωμένη Βάνια». Με αυτά τα λόγια καλησπέρισε για πρώτη φορά από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το κοινό, ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο Νίκος Μουτσινάς και σύσσωμη η παρέα και το concept της εκπομπής που παρουσίαζε πέρσι στο Open, μετακόμισαν στο Φάληρο και όλα ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που είπε «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη». Ακόμα και το πλατό έμοιαζε με αυτό του «Για την παρέα». Η χρυσή T.V. εκεί, η πρόκληση εκεί, το κέφι και το μπρίο του παρουσιαστή εκεί, οι Alcatrash και η Βάνια στο πλευρό του. Ωστόσο ο καλεσμένος του, Σάκης Τανιμανίδης, δεν εμφανίστηκε ποτέ και η εκπομπή τέλειωσε πριν το προγραμματισμένο της φινάλε. Συμβαίνουν αυτά στα ζωντανά προγράμματα, έτσι δε λένε;

Από την άλλη πλευρά της οθόνης τον παρακολουθούσαν οι τηλεθεατές που αδημονούσαν να δουν το νέο του ξεκίνημα το οποίο διακόπηκε απότομα λόγω τεχνικών προβλημάτων. Όπως καταλαβαίνεις τέτοια απρόοπτα αλλά και μια τέτοια επιστροφή μετά το «θρίλερ» της μεταγραφής του από το Open στο ΣΚΑΪ, οι ίδιοι αυτοί τηλεθεατές δε γινόταν να μην σχολιάσουν την πρεμιέρα στο Twitter.

Άλλοι με χαρά για την επιστροφή του, άλλοι σχολιάζοντας την προηγούμενη τηλεοπτική του στέγη και τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά γι’ αυτή (κερνώντας μπισκότα το κοινό είπε: “Μη φοβάστε, είναι φαρμακωμένα, τα έχουμε απ’ το Open), άλλοι το ρεύμα που έπεσε, άλλοι το σύνολο με το οποίο εμφανίστηκε ο παρουσιαστής, και άλλοι μαλώνοντας για το αν ο Νίκος Μουτσινάς ανέδειξε το Open ή μήπως το Open τον Νίκο Μουτσινά; Εμείς κάναμε τη σχετική βόλτα στο Twitter και συλλέξαμε τα καλύτερα σχόλια για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η τηλεθέαση στη μεσημεριανή ζώνη

ΓΕΝΙΚΟ

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 20,7%

SHOPPING STAR 18,5%

ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ 17,2%

ΜΕΣΗΜΕΡΙ YES 5,4%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 21,6%

SHOPPING STAR 18%

ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ 17,6%

ΜΕΣΗΜΕΡΙ YES 5,9%