NOMADS

Nomads Μαδαγασκάρη: Η αποχώρηση, η αδυναμία των παικτών και η ανακοίνωση για την ένωση

Instagram/Nomadsant1

Από αδιαθεσίες, μία ακόμα αποχώρηση και τη σκιά της Ένωσης των  δύο ομάδων, δηλαδή των Εισβολέων και των Επίλεκτων του Nomads Μαδαγασκάρη, να πλανάται πάνω από τους παίκτες, σημαδεύτηκε το επεισόδιο της Κυριακής στο παιχνίδι περιπέτειας του ΑΝΤ1.

Οι τρεις μονομάχοι της ημέρας ήταν ο Δημήτρης Μαρμαράς, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Ορέστης Τσανγκ. Ο πρώτος λόγω τραυματισμού παρέμεινε κλινήρης κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα των Μονομάχων, θέτοντας τον εαυτό του απευθείας στη θέση του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποφάσισε να συμμετέχει στο αγώνισμα αλλά παρόλα αυτά δεν αισθανόταν καλά και όταν ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το αγώνισμα έχασε εντελώς τις δυνάμεις του και τον είδαμε ξαπλωμένο στο ασθενοφόρο. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έφυγε για το νοσοκομείο και το αγώνισμα αναβλήθηκε.

 

Την επόμενη ημέρα οι δυο μονομάχοι αγωνίστηκαν και ο Ορέστης Τσάνγκ πήρε τη νίκη. Ανάμεσα στους δύο υποψήφιους, τον Δημήτρη Μαρμαρά και το Νάσο Παπαργυρόπουλο, το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι τον δεύτερο. «Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Το Nomads ήταν κάτι μεγάλο για εμένα, το ήθελα, τα χέρια μου όμως δεν με άφηναν. Δεν έχω καταφέρει να δώσω αυτό που είχα  από την πρώτη ημέρα, αλλά σίγουρα το σύμπαν ήθελε να σταματήσω εδώ. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, και όπως έχω πει good vibes only», είπε μετά την αποχώρησή του στην κάμερα της παραγωγής ο Δημήτρης Μαρμαράς ή Dimar όπως τον αποκαλούσαν όλοι στο παιχνίδι.

 

Σε ό,τι αφορά στην ψηφοφορία των αρχηγών, αυτοί που ψηφίστηκαν για να αναλάβουν αυτό το ρόλο και αυτή την εβδομάδα ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Μαριάννα Καμαρωτάκη. Επομένως οι δυο τους πέρασαν απευθείας στην Ένωση, για την οποία μίλησε στους παίκτες ο Σάββας Πούμπουρας. Τις επόμενες ημέρες θα διεξαχθούν τρία αγωνίσματα και η ομάδα που θα κερδίζει στο κάθε ένα, θα στέλνει έναν παίκτη στην Ένωση. Οι οκτώ παίκτες, που θα μείνουν εκτός της ένωσης (οι δύο αρχηγοί και τρεις ακόμα παίκτες θα περάσουν άμεσα σε αυτή τη φάση μέσα από την παραπάνω διαδικασία) θα τεθούν στη διάθεση του κοινού. Οι πέντε με τις περισσότερες ψήφους θα μπουν στην Ένωση, ενώ οι άλλοι τρεις θα αποχαιρετήσουν τη Μαδαγασκάρη.

«Οι αρχηγοί αυτής της εβδομάδας θα είναι οι τελευταίοι και θα πάρουν το χρυσό εισιτήριο για την Ένωση. Στο τέλος της εβδομάδας, για να σας ενημερώσω πως θα γίνει η διαδικασία, πέντε παίκτες, οι δύο αρχηγοί και οι τρεις που θα ψηφιστούν από τις νικηφόρες ομάδες, οι οποίες θα επιλέξουν ποιους θα στείλουν στην ομάδα της Ένωσης, οι πέντε αυτοί θα είναι οι σίγουροι. Οι υπόλοιποι θα τεθείτε στη διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού. Πέντε από εσάς με τις περισσότερες ψήφους θα περάσουν στην ομάδα της Ένωσης, ενώ οι τρεις θα μας αποχαιρετήσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Nomadsant1