NOMADS

Nomads Μαδαγασκάρη: “Κλείδωσαν” οι επώνυμοι του παιχνιδιού. Ποια τα ονόματα

Τη στιγμή που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές, ο ΑΝΤ1 έχει συγκεντρώσει τους 20 εκλεκτούς για το Nomads Μαδαγασκάρη για την καθιερωμένη φωτογράφηση, πριν εκείνοι αποχωρήσουν για το εξωτικό νησί της Αφρικής. Εκεί άλλωστε τους αναμένουν παραγωγή και οι δύο παρουσιαστές Σάββας Πούμπουρας και Γιώργος Λέτζας. Έπειτα από δεκάδες ονόματα που κυκλοφόρησαν ή πράγματι συζήτησαν με το κανάλι για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι, φαίνεται πως οι υπεύθυνοι κατέληξαν στους εξής.

Στους επώνυμους που φαίνεται πως βρίσκονται ήδη με τη βαλίτσα στο χέρι, θα πρέπει να μετρήσουμε τον τραγουδιστή Νίκο Βουρλιώτη, τον Δήμο Χαριστέα (αδερφός του ποδοσφαιριστή), την Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Αννίτα Ναθαναήλ. Πέραν αυτών, πολύ κοντά στο Nomads βρίσκεται ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος του οποίου όμως το όνομα για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από τους υπεύθυνους του σταθμού. Τέλος, τις τελευταίες ώρες «έσκασε» και το όνομα της Τραϊάνας Ανανία που όπως όλα δείχνουν θα συμπληρώσει την εξάδα.

Οι ομάδες στο φετινό παιχνίδι θα είναι δύο αντί για τρεις, αποτελούμενες από δέκα παίκτες η κάθε μια. Οι επώνυμοι αυτή τη φορά θα είναι έξι και θα μοιραστούν στις δύο ομάδες. Μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις, που εφόσον έχουμε φτάσει στο στάδιο της φωτογράφησης δεν αργούν, αναμένουμε στην οθόνη.