NOMADS

Nomads: O Αρναούτογλου “καταγγέλει” τη συνεργασία των ομάδων

Στο τελευταίο αγώνισμα που είδαμε στο Nomads, οι τόνοι ανέβηκαν και μάλιστα αυτή τη φορά μεταξύ του παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου και των παικτών.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ωκεανού φάνηκε να συνεργάζεται με αυτή της Ζούγκλας, προκειμένου να χάσει η ομάδα της Φωτιάς. Ο Γρηγόρης, μετά το τέλος του αγωνίσματος, απευθύνθηκε στον Νίκο Παπαδόπουλο, αρχηγό της ομάδας του Ωκεανού: “Νικόλα, πώς ένιωσες όταν μπήκατε στη διαδικασία συνεργασίας; Ένιωσες μέσα σου ότι χαλιέσαι επειδή φέρεστε άδικα, αθλητικά, σε κάποιους άλλους; Τους βοηθήσατε. Μόλις έχασαν οι κόκκινοι, αγκαλιαζόσασταν και φιλιόσασταν με τους Νομάδες της Ζούγκλας. Ήταν λίγο εικόνα συνεργασίας. Έδινε την μπάλα ο πράσινος στον μπλε και ο μπλε έβαζε γκολ. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν συνεργάζονται οι δύο ομάδες, θα ηταν ψέματα.”

Η απάντηση του Νίκου ήταν αρνητική “Δεν μπήκαμε σε καμία είδους συνεργασία. Εγώ σαν αρχηγός δεν ήρθα σε επαφή με τα παιδιά ποτέ. Κατά τη διαδικασία καταλάβαμε ότι κάποια ομάδα πρέπει να φύγει, οπότε πήγε προς τα εκεί”.

Στο σημερινό επεισόδιο περιμένουμε να δούμε τη μάχη για την ασυλία της εβδομάδας, την οποία διεκδικούν οι ομάδες του Ωκεανού και της Φωτιάς. Η ομάδα της Ζούγκλας έβγαλε σαν προτεινόμενους προς αποχώρηση τη Νατάσα Καλογρίδη και τον Φώτη Φιλιππόπουλο.