PAUL RUDD

“Living with yourself”: Θα τα δεις διπλά με τη νέα γλυκόπικρη σειρά του Paul Rudd

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Θυμάσαι τον Mike από τα Φιλαράκια, τον μεγάλο έρωτα της Phoebe; O κατά κόσμον Paul Rudd κάνει μεγάλη καριέρα μετά τη σειρά ως ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός. Τον έχεις δει σε πάμπολλες κωμικές ταινίες αλλά και σαν πρωταγωνιστή της Marvel. Αυτή η σειρά του Netflix όμως έρχεται να ανατρέψει την εικόνα που είχες για τον κωμικό Paul Rudd, με ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα και ένα trailer που σου αφήνει μία γλυκόπικρη διάθεση.

Ένας άντρας, ο Miles, με ροπή προς την κατάθλιψη ή βαθιά χωμένος σε μία υπαρξιακή κρίση, προσπαθεί να βρει λόγους να χαρεί αλλά δεν τα καταφέρνει. Προσπαθώντας να είναι εντάξει στη δουλειά και το σπίτι, αλλά κυρίως με τον ίδιο του τον εαυτό, φτάνει σε μία σουρεάλ λύση που του προτείνει ένα spa.

Διάβασε κι αυτό: Το talk show του Ζακ Γαλιφιανάκη, “Between Two Ferns”, επιτέλους έγινε ταινία και το trailer είναι γεμάτο celebrities

«Εδώ φτιάχνουμε το DNA σας από την αρχή και το κάνουμε καλύτερο από ποτέ». Κι αν δεν το έχεις ήδη καταλάβει μέχρι τώρα, ναι, ο Miles αποκτά έναν κλώνο αλλά σε πολύ πιο χαρούμενη και αποτελεσματική εκδοχή. Μόνο που ο ένας πρέπει να μάθει να ζει με τον άλλο, όσο εφικτό μπορεί να είναι αυτό. Η πλοκή «χοντραίνει» με βία και δεν είσαι σίγουρος για το αν θα δεις μία σουρεάλ κωμωδία, θρίλερ ή ένα δράμα που αφορά την κατάθλιψη και την αναζήτηση του εαυτού. Μπορεί και να είναι όλα αυτά μαζί.

 

Η σειρά του Netflix “Living with Yourself” θα προβληθεί στις 18 Οκτωβρίου, μέσα από 8 επεισόδια και μας έχει εξάψει την περιέργεια. Η ιδέα και το σενάριο ανήκουν στον Timothy Greenberg και η σκηνοθεσία στους Jonathan Dayton και Valerie Faris. O Paul Rudd, εκτός από πρωταγωνιστής, είναι και συμπαραγωγός της σειράς.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP