SARAH JESSICA PARKER

Divorce: Το trailer του τρίτου κύκλου λίγο πριν ξεκινήσει η σειρά. Μας έλειψες Sarah Jessica Parker

Η σειρά στην οποία η Sarah Jessica Parker πρωταγωνιστεί και είναι συμπαραγωγός, επιστρέφει μέσα στο καλοκαίρι. Η πιο «ώριμη» δουλειά της μιλάει για την εξέλιξη μίας οικογένειας μετά το διαζύγιο αλλά και για το πώς διαχειρίζονται οι ίδιοι αυτήν τη μεγάλη αλλαγή, σύμφωνα με την οποία καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τη ζωή σου μετά τα 50.

 

Στο φρέσκο trailer βλέπουμε τις νέες σχέσεις του Robert και της Frances, την εφηβεία των παιδιών τους και τα φανταστικά outfits της SJP. Στον 3ο κύκλο, θα δούμε την προετοιμασία του γάμου του Robert με την κοπέλα του, Jackie, τις επαγγελματικές αλλαγές της Frances, αλλά κυρίως, τις διαρκείς αλλαγές στη σχέση των πρώην συζύγων και αεί γονέων.

Δες κι αυτό: «Τι θέλουν οι άντρες; Να είναι ήρωες!»: Αποκλειστικό clip από την κωμωδία «Η Κομπίνα»

Το μόνο πράγμα που προκαλεί ανησυχία είναι ότι, με κάθε κύκλο, μειώνεται ο αριθμός των επεισοδίων. Το πρώτο season ξεκίνησε φιλόδοξα με 10 επεισόδια, ο δεύτερος συνεχίστηκε με 8 και τώρα ξέρουμε ότι θα δούμε έναν κύκλο 6 επεισοδίων.  Δε μένει παρά να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα σε μία σειρά που αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την SJP, καθώς την «απάλλαξε» από τη στάμπα της Carrie Bradshaw.