WATCHLIST

Δημήτρης Σκαρμούτσος (και πάλι) κατά του MasterChef: “Ούτε ως guest κριτής δε θα πήγαινα”

NDP Photo Agency

Όταν λέγεσαι Δημήτρης Σκαρμούτσος και έχεις λάβει το εισιτήριο σου για μία παράλληλη καριέρα στην τηλεόραση μαζί με τη μαγειρική μέσα από το MasterChef είναι λογικό να σε ρωτούν πάντα γι' αυτό το πρόγραμμα. Και φυσικά, όταν είσαι ο πάντα αυθόρμητος στις συνεντεύξεις του Δημήτρης Σκαρμούτσος, είναι πολύ πιθανό να πεις ξεκάθαρα τι σε ενοχλεί στο reallity μαγειρικής του Star που φέτος σημείωσε ποσοστό μέχρι και 60% στους πίνακες τηλεθέασης.

Διάβασε κι αυτό: Η Σπυριδούλα τα κατάφερε και επιστρέφει στην τηλεόραση. Ετοιμάσου να την ξαναδείς

«Το MasterChef δεν ήταν στα δικά μου μετρά, γιατί αν ήταν, θα ήμουν! Θεωρώ ότι το έκανα με επιτυχία αρκετές  χρόνιες και έπρεπε λίγο να αλλάξω. Το να μη συνεχίσω ήταν δική μου απόφαση, άρα δεν έχω να μετανιώσω για κάτι» ανέφερε ο chef στην εκπομπή της κάμερας «Ευτυχείτε» του Open. Ο ίδιος τόνισε: «Γενικώς το κανάλι έχει αλλάξει το concept και μέσα σε αυτές τις αλλαγές ήταν κάποια πράγματα που εγώ δεν μπορούσα να κάνω! Γίνομαι 49 ετών και δεν μπορώ να μπω σε τηλεοπτικά πλαίσια, ειδικά όταν δεν υπάρχει ανάγκη να μπω σε πλαίσια. Δεν έχω δει κανένα MasterChef, δεν προλαβαίνω! Ούτε το MasterChef που ήμουν εγώ δεν έβλεπα. Για μένα προσωπικά είναι λάθος που συνέδεσαν το ριάλιτι με την μαγειρική. Δεν θα γινόμουν παρουσιαστής σε κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να παίξω αυτό τον ρόλο, δε γεννήθηκα παρουσιαστής ούτε το επιδίωξα, οπότε είναι περιορισμένα τα πράγματα που μπορώ να κάνω. Δεν θα πήγαινα ούτε ως guest κριτής στο MasterChef», σημείωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στους πρώην συνεργάτες του στους πρώτους κύκλους του MasterChef, Γιάννη Λουκάκο και Λευτέρη Λαζάρου για τους οποίους είχε να πει τα καλύτερα. «Ο Λευτέρης είναι κολλητός μου, από τους καλύτερους φίλους που έχω, μου έχει προσφέρει και μεγάλη βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια σε συναισθηματικό επίπεδο. Με το Γιάννη έχουμε λίγο χαθεί, είναι εξαιρετικό παιδί, έχει τραβήξει ο καθένας το δρόμο του» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διάβασε επίσης: Δημήτρης Σκαρμούτσος: Ο λόγος που αποχώρησε από το MasterChef θα σε κάνει να του σφίξεις το χέρι

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν βρήκε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο ΣΚΑΪ όπου παρουσίαζε μαζί με τον Ηλία Φουντούλη την εκπομπή “Food And Friends” για την οποία όπως αποκάλυψε βρίσκονται σε συζητήσεις και με τον ΣΚΑΪ και με άλλα κανάλια για την επόμενη σεζόν. Ο ίδιος υπήρξε κριτής του MasterChef για τις δύο χρονιές που πραγματοποιήθηκε στο Mega παρέα με τον Λευτέρη Λαζάρου και τον Γιάννη Λουκάκο αλλά και για την πρώτη του χρονιά στη συχνότητα του Star μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει αρνητικά για το reallity στοιχείο του MasterChef, το οποίο όπως ισχυρίζεται ο ίδιος τον οδήγησε και στην απόφαση να απέχει πλέον από την εκπομπή.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency