WATCHLIST

Η Σμαράγδα Καρύδη γύρισε την (ωραία) πλάτη της στον ΣΚΑΪ

Το τηλεπαιχνίδι "Guess My Age" φιλοδοξούσε να ξεκινήσει να προβάλλει ο ΣΚΑΪ από το φετινό καλοκαίρι και η κύρια υποψήφια για το ρόλο της παρουσιάστριας ήταν η Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός, που έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές στην παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών, είχε πραγματοποιήσει ραντεβού με τον σταθμό, ωστόσο, όπως μετέφερε σήμερα ο Γιάννης Πουλόπουλος στη "Φωλιά των Κου Κου" αρνήθηκε την πρόταση. Ο λόγος, ήταν οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της Σμαράγδας Καρύδη που μάλιστα ετοιμάζεται να αναλάβει έναν ακόμα επαγγελματικό ρόλο.

Διάβασε κι αυτό: Η αποστομωτική απάντηση της Σμαράγδας Καρύδη στον Γρηγόρη Ψαριανό που την αποκάλεσε ”σκουπίδι”

Η Σμαράγδα Καρύδη πρόκειται να αναλάβει για πρώτη φορά τον ρόλο της σκηνοθέτιδας στην παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος», η οποία θα ανέβει το χειμώνα στο θέατρο Βασιλάκου. Στην παράσταση θα παίζει ο Νίκος Κουρής, η Ευγενία Σαμαρά και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και φυσικά η ίδια η Σμαράγδα Καρύδη. Η είδηση είχε γίνει γνωστή από τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο, τώρα έκλεισε η διανομή της παράστασης.

 

Η ίδια είχε μιλήσει γι’ αυτό της το νέο εγχείρημα στην εφημερίδα RealNews. «Δεν μου αρέσουν οι βαρύγδουπες δηλώσεις, όπως ξέρεις. Τι πάει να πει “περνάω στη σκηνοθεσία”; Ήταν κάτι που υπήρχε στο μυαλό μου από παλιά και το ανέβαλλα. Τεμπέλιαζα, φοβόμουν, είχα ενδοιασμούς και, πριν γεράσω, είπα να τολμήσω και να το κάνω. Διάβασα το αριστουργηματικό έργο του Ραγκαβή “Του Κουτρούλη ο γάμος”, που είναι σαν να γράφτηκε σήμερα, και πήρα τη μεγάλη απόφαση. Είναι δύσκολο εγχείρημα και θέλει σκληρή δουλειά – δεν πας απλώς να παίξεις έναν ρόλο. Πρέπει να κλείσεις δυνατό θίασο, να κάνεις οντισιόν για να βρεις νέο αίμα, να κάνεις συνεννοήσεις, ζυμώσεις και μαγειρέματα, να οργανώσεις έναν ολόκληρο κόσμο, που δεν είναι και του χαρακτήρα μου, όπως ξέρεις. Αφού μπήκα, όμως, στα βαθιά, θα κολυμπήσω και ό,τι γίνει!», είπε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη.
Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Smaragda_karidi_official