SURVIVOR

Οι κατηγορίες του Σώζοντα για τον Κρητικό και η σπόντα μεγατόνων. Άουτς

instagram/survivorgreece

Στην εκπομπή Survivor Πανόραμα βρέθηκε με τη σειρά του ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος έπειτα από την αποχώρησή του από το Survivor. Ο Σώζων ήταν μια από τις τελευταίες προσθήκες παικτών στο παιχνίδι επιβίωσης που εκτός των άλλων έφερε μαζί του πολλή ίντριγκα και δημιούργησε καταστάσεις και εντάσεις μεταξύ των παικτών της ομάδας του.

Μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Survivor τόνισε πως ο Στέλιος Κρητικός είπε ψέματα για τους χαρακτηρισμούς «κουτσομπόλα και ανακατώστρα».

Συγκεκριμένα όσον αφορά στον πρώην συμπαίκτη του δήλωσε: «Λυπάμαι πάρα πολύ για την αγωνιστική κατάσταση του Στέλιου. Και λυπάμαι πάρα πολύ γιατί αυτά που είπε, τα είπε αφού ψηφίστηκε από τον κόσμο για να φύγει. Σίγουρα ο ανταγωνισμός δεν είναι κάτι εύκολο για έναν παίκτη που δεν αγωνίζεται με έναν παίκτη που αγωνίζεται. Είναι 99% αυτό που είχα πει ότι ένας άνθρωπος προσπαθεί να με διαβάλλει».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ μίλησα αντικειμενικά για τις γνώσεις μου για έναν άνθρωπο. Και ενώ αυτός είπε ότι είπα για τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Με έναν άνθρωπο που βγάζει τόση μικρότητα, πώς μπορώ εγώ που θέλω να μιλάω με ανθρώπους που με ανεβάζουν, που είναι ανώτεροί μου, να δεχθώ να ξανακατέβω πάλι;»

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram/survivorgreece