SURVIVOR

Survivor 2: Εκτός ο Νέρι Καστίγιο. Ποιος παίρνει τη θέση του

NDP Photo Agency

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο Survivor 2, καθώς ο Νέρι Καστίγιο δε θα βρεθεί τελικά στον Άγιο Δομίνικο. Η πρόταση είχε γίνει και ενώ στην αρχή ήταν θετικός λίγο πριν το ταξίδι είπε το 'όχι'.

Τη θέση του στην ομάδα των Διασήμων θα πάρει ο Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία Γιάννης Τσίλης, ο οποίος το ανακοίνωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Super FM των Ιωαννίνων.

A post shared by Giannis Tsilis (@gtsilis) on

A post shared by Giannis Tsilis (@gtsilis) on

 

«Είμαι λίγο στο τρέξιμο από χθες που το έμαθα, και τώρα είμαι στην Αθήνα και τρέχω. Πριν δύο μήνες με κάλεσαν για ένα δοκιμαστικό στην Αθήνα. Πέρασα μια συνέντευξη, μου είπαν ότι τους κάνω και να περιμένω οριστικό τηλέφωνο μέσα σε δέκα μέρες. Πέρασε ένας μήνας, δεν υπήρχε τηλέφωνο και το είχα ξεγράψει. Χθες το μεσημέρι με πήραν και με ρώτησαν αν θέλω ακόμα να πάω. Εγώ θα προσπαθήσω να δείξω τον πραγματικό Γιάννη και από εκεί και πέρα ότι θέλει ας γίνει. Και μια εβδομάδα να πάω και να φύγω, πάλι κερδισμένος θα είμαι, δεν έχω να χάσω τίποτα. Όχι, ο Νέρι Καστίγιο δεν θα είναι, στη θέση του θα είναι ο Γιάννης Τσίλης. Ήταν να πάει ο Νέρι και τελευταία στιγμή τους είπε όχι και πήραν εμένα».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency