SURVIVOR

Ακυρώθηκε ο τελικός του Survivor στην Ελλάδα. Οριστική ρήξη του ΣΚΑΪ με τον Acun Ilicali

Instagram/survivorgr

Ενώ όλα ήταν έτοιμα και προγραμματισμένα για τον τελικό του "Survivor Ελλάδα - Τουρκία" για τους Έλληνες παίκτες στις 30 Ιουνίου στο Γαλάτσι, με τους συντάκτες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ να έχουν λάβει τις προσκλήσεις τους να παρευρεθούν σε αυτόν, ήρθε η ανατροπή. Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου», αποφασίστηκε τελευταία στιγμή να διεξαχθούν και οι δύο τελικοί (αυτός που θα αναδείξει τον Έλληνα νικητή και εκείνος που θα αναδείξει τον Τούρκο νικητή) στο Μπόντρουμ (Αλικαρνασός) της Τουρκίας.

Η απόφαση που επισήμως έγινε για λόγους περιορισμούς του κόστους, φαίνεται να σημαίνει την οριστική ρήξη του ΣΚΑΪ με τον Acun Ilicali τα προγράμματα παραγωγής του οποίου δεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στην εν λόγω συχνότητα.

 

Διάβασε κι αυτό: Acun Ilicali: Ερωτεύτηκε ξανά και η 20χρονη σύντροφός του είναι ίδια η πρώην σύζυγός του

«Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι από την Δευτέρα και οι δύο πλευρές, και ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya έχουν καλέσει τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάζονται, δηλαδή τη Μαρία Μπακοδήμου, τον Σάκη Τανιμανίδη, τον Γιώργο Λιανό κ.α. για το τι μέλει γεννέσθαι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλοπουλος. «Είναι ξεκάθαρα επίδειξη ισχύος», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος σχολιάζοντας σχετικές πληροφορίες που ανέφερε στον «αέρα» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, σύμφωνα με τις οποίες ήταν απόφαση του Acun να μεταφερθεί ο τελικός επειδή μπορεί να το κάνει κι επειδή ήθελε να στείλει ένα τέτοιο μήνυμα δύναμης στον ΣΚΑΪ.

«Η άποψη του ΣΚΑΪ και προς τιμήν τους είναι, ότι εφόσον υπάρχει συμβόλαιο, μέχρι να λήξει καλό θα είναι και οι δύο πλευρές δημόσια να μην μιλούν δημόσια για διαζύγια και να τιμούν το συμβόλαιο παρόλο που δεν τελειώνει όπως πρέπει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Να σου θυμίσουμε ότι εδώ και καιρό κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τους υπεύθυνους του σταθμού και τον Acun Ilicali να έχουν τεταμένες διαπραγματεύσεις για το πώς θα συνεχιζόταν η συνεργασία τους, καθώς ο ΣΚΑΪ είχε αποφασίσει να μην συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του το “Survivor” και το “Power of Love” για τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα η Acun Medya πίεζε να γίνει του χρόνου και το “The Voice Kids” παράλληλα με το “The Voice” με τον ΣΚΑΪ να μην συμφωνεί.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/survivorgr