SURVIVOR

Νούμερα τηλεθέασης: Η πρώτη μάχη Survivor – Your Face Sounds Familiar δόθηκε

Instagram/survivorgreece

To Survivor Ελλάδα - Τουρκία βρίσκεται στις οθόνες μας καθημερινά από το βράδυ του Σαββάτου. Γνωρίσαμε τους παίκτες και προλάβαμε μάλιστα να αποχαιρετίσουμε και έναν από αυτούς που τραυματίστηκε από την πρώτη του ημέρα στο παιχνίδι και χθες έγινε και το πρώτο αγώνισμα ασυλίας μεταξύ των δύο ομάδων. Από την άλλη το Your Face Sounds Familiar, που επέστρεψε στον ΑΝΤ1 ήδη από την περασμένη εβδομάδα πρόβαλε το δεύτερο του επεισόδιο.

Η Κατερίνα Στικούδη σαν Δήμητρα Γαλάνη και ο Ίαν Στρατής ως Freddie Mercury ήταν θεάματα που άξιζε να τα παρακολουθήσει κανείς, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πάντα χάρμα οφθαλμών, ενώ στο δεύτερο επεισόδιο επανήλθε και ο «χορός» της Μαρίας Μπεκατώρου στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Όπως κατάλαβες η πρώτη τους μάχη για την τηλεθέαση ήταν σκληρή.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, ο απροσδόκητος μάλλον νικητής της βραδιάς αν σκεφτεί κανείς τις περασμένες σεζόν που προβλήθηκε ήταν το Your Face Sounds Familiar. Το φιλανθρωπικό show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 κατάφερε να ξεπεράσει σε τέταρτο το 30% ενώ το Survivor Ελλάδα – Τουρκία έφτασε το 26,4% στο καλύτερο τέταρτό του. Αναλυτικά το YFSF είχε τηλεθέαση 24% στο γενικό σύνολο και 21,6% στο δυναμικό κοινό ενώ το Survivor σημείωσε ποσοστά 19,7% και 18,5% αντίστοιχα.

Αρκετά πίσω τους βρέθηκε το Bake Off Greece, του Star το οποίο παρακολούθησε το 9,5% του κοινού (11,7% δυναμικό κοινό).

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/survivorgreece