SURVIVOR

Πρεμιέρα για το “Survivor Πανόραμα”. Τα πρόσωπα στο πλευρό της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Instagram/bayaant

Ένα ένα αποκαλύπτονται όλα όσα αφορούν τον νέο κύκλο του Survivor που θα ξεκινήσει να προβάλλεται το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21.00. Έτσι μετά τις συνθέσεις των παικτών της ελληνικής και της τουρκικής ομάδας των παικτών, δημοσιοποιήθηκε και η σύνθεση της ομάδας που θα πλαισιώσει την Μπάγια Αντωνοπούλου στην εκπομπή "Survivor Πανόραμα" που καθημερινά από τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου θα σχολιάζει τα τεκταινόμενα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μετά από αρκετά δοκιμαστικά οι ιθύνοντες του σταθμού κατέληξαν στη Λάουρα Νάργες και τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, οι οποίοι θα αναλάβουν τον ρόλο των συμπαρουσιαστών της εκπομπής. Η Λάουρα Νάργες, που θα παρουσιάζει εκπομπή στο YouTube στην ίδια λογική με το “Survivor Πανόραμα” (θα περιλαμβάνει κι αυτή δηλαδή συνεντεύξεις, αποκλειστικά πλάνα και πληροφορίες για το Survivor Ελλάδα – Τουρκία) με την φημολογούμενη νέα σύντροφο του Acun Ilicali, την Τουρκάλα Itir Esen, είναι παράλληλα και «βετεράνος» του παιχνιδιού αφού συμμετείχε στον πρώτο επιτυχημένο κύκλο του στον ΣΚΑΪ.

 

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός και σίγουρα έχεις ακούσει την φωνή του και τα καυστικά, χιουμοριστικά του σχόλια στο “Shopping Star”, αφού είναι η φωνή που σχολιάζει καθόλη τη διάρκεια του επεισοδίου. Ο ίδιος έχει και τηλεοπτική εμπειρία μπροστά στις κάμερες, αφού ήταν μέλος της ομάδας του «Καλημερούδια», της τελευταίας πρωινής ψηχαγωγικής εκπομπής του Mega, με παρουσιάστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου (που πέρσι παρουσίαζε το “Survivor Πανόραμα”. Και όλο αυτό σου αποδεικνύει ότι η ζωή είναι γεμάτη κύκλους).

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/bayaant