WATCHLIST

The Crown: Η τρομακτική ομοιότητα της ηθοποιού με την αληθινή Diana αποτυπώνεται σε μία φωτογραφία

AP Photo/Charles Tasnadi

Το Crown, και ο 3ος κύκλος του, είναι μάλλον η πιο πολυσυζητημένη σειρά για φέτος για διάφορους λόγους. Μετά την ολική αλλαγή του cast και τον ερχομό της συγκλονιστικής Olivia Colman, οι θαυμαστές περιμένουν έστω και ένα μικρό teaser για να χορτάσουν την περιέργειά τους μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, που είναι η ημερομηνία προβολής.

Αυτός ο κύκλος τοποθετείται στη δεκαετία του ’60, με τη Βασίλισσα Elizabeth να διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της και να ηγείται μίας πολύ διαφορετικής Αγγλίας από αυτή που είδαμε στα πρώτα δύο seasons της σειράς. Μαζί της μεγάλωσαν και οι χαρακτήρες της Πριγκίπισσας Μargaret, που υποδύεται η Helena Bonham Carter και του Πρίγκιπα Φιλίππου, που υποδύεται ο Tobias Menzies.

Δες κι αυτό: Αρπακτικά Πτηνά: Η Harley Quinn χώρισε τον Joker, έφτιαξε γυναικεία συμμορία και το trailer είναι fantabulous

Τα πρόσωπα που τράβηξαν όμως την προσοχή αυτήν τη φορά και έκαναν το γύρο του κόσμου, ήταν η προσθήκη δύο νέων ρόλων, που δεν είναι άλλοι από την Πρίγκιπα Κάρολο και τη Λαίδη Diana. H Emma Corin και ο Josh O’Connor θα υποδυθούν τους αντίστοιχους ρόλους, ενώ αυτό το storyline θα κάνει focus στο ερωτικό τρίγωνο με την Camila Shand (που ενσαρκώνει η Emerald Fennell) και στις πιέσεις που δέχεται ο Κάρολος από το παλάτι ως μελλοντικός βασιλιάς.

 

Αν και δε θα δούμε τη φάση του γάμου του ζευγαριού (μάλλον αυτή η ιστορία προβλέπεται για τον 4ο κύκλο) αλλά η ιστορία τους θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πλοκή και, όπως όλα δείχνουν, έχει ήδη δημιουργήσει πανικό εξαιτίας της τεράστιας ομοιότητας των ηθοποιών με τα αληθινά πρόσωπα.

Αυτό που έχουμε προς το παρόν είναι μία φωτογραφία από τα γυρίσματα του 4ου κύκλου σε μία ισπανική έρημο στην Αλμερία. Η Corin φορά ένα λευκό φόρεμα και ο O’Connor είναι ντυμένος με safari look, σκηνή που έχουν αντιγράψει από μία αποστολή του βασιλικού ζευγαριού σε περιοδεία στην Αυστραλία, το 1983. Όσο να πεις, αυτό αυξάνει κι άλλο την ανυπομονησία μας για τον επερχόμενο κύκλο.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Charles Tasnadi