WATCHLIST

The Crown: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser με την Olivia Colman και η ημερομηνία προβολής του 3ου κύκλου

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Ξέραμε μέχρι σήμερα ότι ο 3ος κύκλος του "The Crown" αναμενόταν κάποια στιγμή μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο, αλλά η ακριβής ημερομηνία ήταν άγνωστη. Τώρα λοιπόν ξέρουμε ότι η σειρά θα προβληθεί στο Netflix, στις 17 Νοεμβρίου και το teaser, είναι μικρό μεν, καθηλωτικό δε.

Ο νέος κύκλος εκτυλίσσεται κάποια χρόνια αργότερα, καλύπτοντας τη χρονική περίοδο μεταξύ 1964 και 1977. Ακόμα δε γνωρίζουμε ποια σημαντικά γεγονότα θα δούμε στη μικρή οθόνη, αλλά υπάρχουν αρκετές σκηνές που έχουν διαρρεύσει από τα γυρίσματα που έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου 1 χρόνο. Κάποιες δείχνουν σκηνή κηδείας (πιθανώς του Winston Churchill), την επίσκεψη της Βασίλισσας στο Aberfan αλλά και κεντρικά storylines που αφορούν τη σχέση της Βασίλισσας με το σύζυγό της Φίλιππο ή τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ.

Διάβασε κι αυτό: The Crown: η επιστροφή του τρίτου κύκλου με νέο, οσκαρικό cast και 5 trivia που πρέπει να ξέρεις

 

Στο teaser, υπάρχει μία στιγμή αγωνίας όπου βλέπουμε κυριολεκτικά μέσα από μία μισάνοιχτη πόρτα. Ξαφνικά, εμφανίζεται η μεγάλη star του τρίτου κύκλου, κοιτάζοντας σαν να μας κάνει ακτινογραφία. «Όλοι λατρεύουν την Claire Foy (την Queen Elizabeth των προηγούμενων seasons). Οπότε έχω μάλλον τη χειρότερη δουλειά στον κόσμο, αυτήν τη στιγμή», είχε πει χιουμοριστικά η Olivia Colman. Εμείς όμως την περιμένουμε πώς και πώς γιατί γνωρίζουμε το αυταπόδεικτο ταλέντο της.

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Joel C Ryan/Invision/AP