THE VOICE

The Voice: Οι 8 υποψήφιοι που πέρασαν στον τελικό

Instagram/Thevoiceofgreece

Ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός του The Voice με τέσσερις ακόμα παίκτες να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό του show. Μαζί τους οι τέσσερις παίκτες που προκρίθηκαν από τον πρώτο τελικό, θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του talent show του ΣΚΑΪ, δηλαδή ένα δισκογραφικό συμβόλαιο κι ένα αυτοκίνητο.

Οι τέσσερις coaches του “The Voice”, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας είδαν τους παίκτες τους να αναμετρώνται ξανά και ξανά με τις δυνάμεις τους κατά τη διάρκεια του “The Voice” και τώρα είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν μαζί τους τη νίκη. Η Έλενα Παπαρίζου θα έχει στον τελικό τρεις παίκτες, οι Σάκης Ρουβάς και Κωστής Μαραβέγιας από δύο, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης μόνο έναν. Οι 8 παίκτες που πέρασαν είναι οι εξής:

Aπό την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου: Αλέξης Πρεβενάς, Κλαυδία Παπαδοπούλου, Αριάδνη Νεοφύτου.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Λούης Παναγιώτου, Μαρίνα Τζιάνγουιρθ.

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: Ζάχος Καραμπάσης.

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Μαρία Ιερωνυμάκη, Λεμονιά Μπέζα. Η τελευταία από αυτές έχασε μάλιστα τα λόγια της κατά τη διάρκεια του τραγουδιού,  αλλά δεν πανικοβλήθηκε. Η ερμηνεία της στην Οδό Ονείρων του Μάνου Χατζιδάκη, εντυπωσίασε κριτές και κοινό.

Ο τελικός του The Voice θα μεταδοθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Thevoiceofgreece