WATCHLIST

Χάρης Ρώμας: “Τι θα πει δυστυχώς που θα λείπουν η Γωγώ και η Ματούλα;”

NDP Photo Agency

To «Καφέ της Χαράς» είναι η σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά που προβλήθηκε από το 2003 ως το 2006 στον ΑΝΤ1 και αναμένεται να επιστρέψει στον σταθμό με νέα επεισόδια για να γιορτάσει τα 30 χρόνια του. Ο δημιουργός της σειράς, όπου σταθεί και όπου βρεθεί καλείται να απαντήσει στις ερωτήσεις δημοσιογράφων για τον 4ο κύκλο της σειράς που θα αποτελείται από 25 επεισόδια.

«Θα το δείτε και σας ευχαριστώ που το περιμένετε. Κι εμείς περιμένουμε να το ξεκινήσουμε, το δουλεύουμε μανιωδώς και με μεγάλη χαρά το κάνουμε. Και πιστεύω και το κοινό θα χαρεί πολύ να το δει έτσι όπως το ετοιμάζουμε» είπε ο Χάρης Ρώμας για το νέο «Καφέ της Χαράς» που έχει προαναγγελθεί για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο Χάρης Ρώμας στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει την διαπίστωση της δημοσιογράφου της εκπομπής του Open «Καλοκαίρι #Not»: «Δυστυχώς, δε θα είναι δύο χαρακτήρες που ξέραμε στη σειρά. Απ’ όσο ξέρω, δε θα είναι η Γωγώ και η Ματούλα». Το βλέμμα του φανέρωσε πόσο τον κούρασαν οι απαντήσεις για το ποιος μπορεί ή δεν μπορεί να συμμετέχει εκ νέου στη σειρά και στο δείχνω ευθύς αμέσως.

 

«Τι θα πει δυστυχώς; Το σενάριο φτιάχνεται. Σύμφωνα με τις ανάγκες του πρέπει να είναι ανανεωμένο. Μακάρι να ήταν τα κορίτσια, ήταν εξαιρετικές. Και άλλοι μπορεί να λείψουν, αλλά ο βασικός κορμός και ο περισσότερος κόσμος θα είναι εκεί» σημείωσε ο Χάρης Ρώμας.

Διάβασε κι αυτό: Χαρά Σμύρου: Η Ματούλα από το Καφέ της Χαράς ζει ευτυχισμένη στη Νέα Υόρκη 

Τον λόγο της απουσίας της Ελένης Λιάσκα και της Χαράς Σμύρου τον ξέραμε. Η πρώτη ζει στη Ρωσία και η δεύτερη στη Νέα Υόρκη. Αυτό επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στην εκπομπή και ο Χάρης Γρηγορόπουλος, aka «Τρελαντώνης» της σειράς. «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δείτε το καφέ της Χαράς, το χωριό, τους ανθρώπους του χωριού πώς είναι μετά από τόσα χρόνια και σε τι καταστάσεις είναι μπλεγμένοι. Είναι δυο κορίτσια που λείπουν από τη χώρα, η Γωγώ είναι στη Ρωσία και η Ματούλα στη Νέα Υόρκη», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά από έναν χρόνο και κάτι συζητήσεων, κοντός ψαλμός αλληλούια για τους Κολοκοτρωνιτσιώτες και τις Κολοκοτρωνιτσιώτισσες που αγαπήσαμε, αλλά και για τους fan των περιπετειών τους στην μικρή οθόνη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency