WATCHLIST

Your Face Sounds Familiar: “Έκλεισε” η επιτροπή, 5 ημέρες πριν την πρεμιέρα

Instagram/yfsf_ant1

Το μόνο πρόσωπο που έμεινε αμετακίνητο σε όλες τις συζητήσεις και τα σετ ονομάτων που απάρτιζαν κατά τα διάφορα σενάρια την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας. Τα ονόματα των υπόλοιπων τριών κριτών άλλαζαν και ξανάλλαζαν ώσπου στο τέλος (κυριολεκτικά στο τέλος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία υπογραφή μπήκε το βράδυ της Δευτέρας) η κριτική επιτροπή «κλείδωσε» και το φιλανθρωπικό show μεταμφιέσεων ξεκινά γυρίσματα αύριο Τετάρτη.

Η κριτική επιτροπή, λοιπόν, που ανακοινώθηκε σήμερα και μέσα από τον αέρα του Πρωινού, αποτελείται από τον Δημήτρη Σταρόβα, τη Μιμή Ντενίση, η οποία επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, τον Αλέξη Γεωργούλη αλλά και τον Γιώργο Μαζωνάκη, που τα ρεπορτάζ τον ήθελαν να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του X- Factor στο Open, ωστόσο τελευταία στιγμή τον κέρδισε το Your Face Sounds Familiar.

 

Ονόματα όπως ο Τάκης Ζαχαράτος, η παράσταση του οποίου στη Θεσσαλονίκη πήρε παράταση, αλλά και της Μαρίας Σολωμού, η οποία είχε κάνει συζητήσεις με τον σταθμό για το show, έμειναν τελικά εκτός.

Οι τέσσερις κριτές θα κρίνουν τις προσπάθειες των Αργύρη Αγγέλου, Ευθύμη Ζησάκη, Μελίνας Μακρή, Βαγγέλη Παναγόπουλου, Κατερίνας Στικούδη, Ίαν Στρατή, Πασχάλη Τσαρούχα, Εύας Τσάχρα, Ελένης Φιλίνη και της Χρύσπας που θα είναι οι συμμετέχοντες στο show και θα μεταμφιεστούν σε διάσημους μουσικούς της Ελλάδας και του κόσμου για καλό σκοπό. Τα ηνία της παρουσίασης κρατά και φέτος η Μαρία Μπεκατώρου ενώ η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη αυτήν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 20:45.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram/yfsf_ant1