WATCHLIST

Η Ζέτα Δούκα θα πρωταγωνιστήσει στον νέο κύκλο του “Καφέ της Χαράς”

NDP Photo Agency

Τον Ιανουάριο του 2020 αναμένεται να δούμε στις οθόνες μας τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», τα οποία θα προβληθούν με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του ΑΝΤ1. Ο δημιουργός της σειράς Χάρης Ρώμας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Open «Με το Νι και με το Σίγμα» όπου έκανε μια αποκάλυψη για ένα από τα νέα πρόσωπα που θα «εισβάλλουν» στη σειρά.

Το νέο πρόσωπο δεν είναι άλλο από τη Ζέτα Δούκα. «Όλα είναι σοβαρά στη σειρά, όλα γίνονται κάτω από σκέψη και περίσκεψη! Πάντως θα συμμετέχει μαζί μας αυτή τη φορά, μια θαυμάσια συνάδελφος και πολύ ωραία γυναίκα. Η Ζέτα Δούκα. Είναι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην πλοκή, σε νέο ρόλο και είναι μία από αυτές που δαιμονίζουν τον Πώποτα! Η Ζέτα είναι ιδανική για να σε δαιμονίσει, γιατί είναι ελκυστική και δυναμική», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

Διάβασε επίσης: Χάρης Ρώμας: “Τι θα πει δυστυχώς που θα λείπουν η Γωγώ και η Ματούλα;”

Σε ό,τι αφορά την κύρια πρωταγωνίστρια της σειράς στους πρώτους κύκλους της, τη Ρένια Λουιζίδου, δηλαδή τη Χαρά, σου θυμίζω ότι θα κάνει μια μεγάλη φιλική συμμετοχή όπως έχει πει ο Χάρης Ρώμας. «Ο ρόλος της Ρένιας θα υπάρχει. Η Ρένια παίζει και θα παίζει, όμως επειδή ακριβώς είχε όλη αυτή τη δυστοκία με το κανάλι και τη σειρά στην οποία συμμετείχε και δεν ήξερε τι θα γίνει, εμείς σαν συγγραφείς πρέπει να είμαστε κατοχυρωμένοι με ένα γερό story. Έτσι, φτιάξαμε το story όπως το φανταστήκαμε. Η Ρένια μια μεγάλη φιλική συμμετοχή, όχι ένα επεισόδιο, αρκετά επεισόδια και θα επανέλθει όταν πρέπει γιατί και εμείς δεν μπορούμε να αλλάξουμε το σενάριο. Από το παλιό σενάριο παίζουν όλοι, εκτός από δύο τρεις που δεν χωράνε στο σενάριο.»,είχε πει χαρακτηριστικά.

Για να επανέλθω στη Ζέτα Δούκα πάντως, εκείνη ανήκει τα τελευταία χρόνια στο δυναμικό του ANT1 όπου παρουσιάζει την εκπομπή Thrive, η οποία θα ξεκινήσει τα γυρίσματα του 3ου κύκλου της από Σεπτέμβριο.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency